Daj malo bolj razloži, ker sam tudi razmišljam poslovno da grem ali na T-2 menda uporabljajo Telekomovo omrežje ali pa na Telesmeh ? Zato me zanima, kaj je pri Telesmehu zanič .
Support je poden. Pri telekomu sem bil navajen, da če nekaj ne štima, se tega resno lotijo. Tukaj pa še vedno nismo rešili tega, da mi zamenjajo modem, ker obstoječi ne podpira delovanja samo kot modem, ampak hoče na vsak način biti tudi router, kar mi ne ustreza. (sicer je res da ne težim vsak dan, ampak pri telekomu si rekel enkrat in je bila zadeva urejena) Pri TV iz neznanega razloga ni deloval ogled nazaj, čeprav je vključen v paket, je bilo treba klicati. Ena cvetka je tudi to, da se ne da, ali pa ne znam nastaviti poljubne omejitve za prenos podatkov v tujini. Opcija je samo to, da ga popolnoma izklopim na ravni operaterja vsakič, ko zapustim EU. Pa še nekaj takih blesarij, ki se jih sedaj ne spomnim. Skratka, če ne bi bil primoran menjati operaterja (na novi lokaciji je samo telemach kabel), ga ne bi. Aja pa pri prenosu številke, se je zgodila neka huda bizarnost, da sem imel na novi SIM ob zasedenosti vklopljeno avtomatsko preusmeritev na neko XY številko, nihče ne ve od kod. Trajalo je pa vsaj 1 teden, da so pogruntali v čem je težava.
Glede na to, da bom eno leto plačeval pol cene (oz. cca 40% telekomove) niti ni tako zelo slabo oziroma vzamem to v zakup. Ampak šalabajzerstvo je pa prisotno na vsakem koraku