Live gre tudi na EON boxu prek DVB-C (če ga imaš). Pure OTT bo verjetno za userje, ki niso na TM omrežjuIz dvb-c na iptv
Odvisno, kaj bi rad dosegel. Če boš od boxa vlekel HDMI do obeh TVjev in potem na obeh gledal isto, teoretično lahko. To lahko narediš že s trenutnim ali katerikoli drugim boxom, ampak dvomim, da si to želiš. Ne razumem najbolj, kaj si mislim s tem, da bi imel samo en box. To, da gre tudi na boxu live preko DVB-C in ne IP (dejansko je bil princip enak že na starih D3 boxih), nič ne spremeni glede tega, da rabiš za vsak TV svoj box.Kako pa bo potem, če imaš dva tvja? Trenutno imam eno na conaxu kjer, če nimaš smart tvja ne moreš gledat za nazaj, druga je priklopljena na sedaj navadni box zaradi ogleda za nazaj. Ali bo potem dovolj en EON box za oba tvja?
Če boš hotel gledat za nazaj/VOD/itd., boš pač rabil bodisi EON app ali EON box na vsakem od TVjev. Kaj in koliko bodo vključili v posamezne pakete ter kakšna bodo doplačila, pa nimam pojma. V mojem paketu sta vključena dva boxa in nekako vrjamem da bosta tudi v ekvivaletnem EON paketu vključena 2 EON boxa (drugih kot EON boxov afaik itak ne bo, razen obstoječih, pa mogoče kake stare zaloge...).Kaj potem, če imaš dva tvja bo še vedno en EON box, na drugem pa conax ali navadni box?
Če bi hotel dva boxa verjetno ni računice. Ne vem koliko je sedaj doplačilo za dva boxa.
conax -> eon tv boxKaj si mislil s tem?
Koliko časa traja menjava kanala, izgled vmesnika itd. je v tvojem primeru čisto odvisno od samega TVja. Je pa dejstvo, da tudi pri meni EON app na TVju bistveno hitreje menja kanale kot integriran DVB-C tuner (še vedno daleč od 2s), ampak na slednje Telemach ravno nima vpliva. Zna pa bit menjava kanalov prek DVB-C tudi na boxu nekoliko počasnejša kot prek IP že zaradi samega načina delovanja.conax -> eon tv box
to tudi mene zanima. trenutno imam v TV vstavljeno conax kartico, kar je čisti pogreb, kar se uporabniške izkušnje tiče. menjavanje med programi traja 2+ sekunde, tv vodič je sam sebi namenjen (v opisu oddaje je napisan samo naslov). STB od T2, ki ga ima moj oče, je svetlobna leta pred tem, kar ponuja telemach preko conax...
podrugi strani vidim, da bo eon TV box pravzaprav androidTV box s podporo chromecast; če bo podpiral še HDMI-CEC protokol, bo to zelo zanimivo
Se pravi bo eon box imel zraven se dvb-c tuner?Live gre tudi na EON boxu prek DVB-C (če ga imaš). Pure OTT bo verjetno za userje, ki niso na TM omrežju
Jaz razumem, da se sprašuje ali menjat conax kartico+modul za EON box. .
Jaz imam zaenkrat EON smart TV app in večinoma itak gledam za nazaj, za live imam pa za backup tudi DVB-C s conax modulom. Če ne bi imel smart TV appa bi verjetno raje imel EON box kot zgolj modul v TVju že zaradi ogleda za nazaj itd.
Četrtek 18.10. prihaja EON. Dela ogled nazaj tudi na HD za 7 dni pravtako Kodi in vse ostalo kar dela na android boxih.Če bo na teh EON Boxih laufal tud kodi, pol bo stvar zakon. In pa ogled nazaj na HD programih...
Vse bo znano v četrtek.No to je pa lepo slišati. Imaš kako informacijo, kako pridemo do teh boxov? Gremo lahko sami po njih, bomo obveščeni kdaj kdo dobi, ali bodo omejene količine v začetku...
TekočeTo tudi mene zanima...
Kako pa delajo ti boxi? lepo, tekoče?