Telemach Slovenije prenovil EON

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.261
34
48
Ima še kdo v novi verziji težave z zvokom? Ko grem v APP HBO Max ali Skyshowtime se sliši samo hreščanje. Ko popravim nastavitev iz ročno na samodejno je potem zvok v redu. Ko naslednjič prižgem TV se v aplikacijah zopet sliši hreščanje, čeprav si je eon zapomnil nastavitev, po ponovni spremembi nastavitve tokrat v obratni smeri, pa je zvok zopet ok. Imam pa tv TCL, EON box in Pioner receiver.
1786901870834.png

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.806
6.969
113
Na OTT EON boxu sem preko ADB onesposobil aplikacijo EON OTA Updater (upam, da je ta odgovorna za posodobitve) in dodatno še izklopil posodabljanje aplikacij iz Google Play. Kako dolgo pa bo zadeva delovala je pa vprašanje. Zaenkrat še nisem opazil prenovljene aplikacije, kot tudi ne označenih reklam v timeline. Da bojo starši vsaj še en čas lahko normalno gledali tv.

adb.exe' -s IP:5555 shell pm disable-user --user 0 com.ug.eon.android.tv.eonotaupdater

Seveda pa to ne prepreči posodobitve celotnega BOXa z novo programsko opremo.

tomi

Guru
1. sep 2007
20.241
11.667
113
MB
Na OTT EON boxu sem preko ADB onesposobil aplikacijo EON OTA Updater (upam, da je ta odgovorna za posodobitve) in dodatno še izklopil posodabljanje aplikacij iz Google Play. Kako dolgo pa bo zadeva delovala je pa vprašanje. Zaenkrat še nisem opazil prenovljene aplikacije, kot tudi ne označenih reklam v timeline. Da bojo starši vsaj še en čas lahko normalno gledali tv.

adb.exe' -s IP:5555 shell pm disable-user --user 0 com.ug.eon.android.tv.eonotaupdater

Seveda pa to ne prepreči posodobitve celotnega BOXa z novo programsko opremo.
glede na to da sta na storu dve loceni aplikaciji trenutno, dvomim da boš s tem kaj rešil, stara bo verjetno pač nehala delat sčasoma.

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.806
6.969
113
EON box vsaj pri meni nima EON aplikacije v play store. Vsaj najti je nisem mogel. Ima pa EON OTA updater aplikacijo med sistemskimi aplikacijami. In če ta aplikacija ne deluje upam, da bo to vsaj začasno preprečilo posodobitev glavne EON aplikacije, dokler je pač na serverju ne bojo onesposobili.

Razen seveda, če je zadaj še kakšen drug service, ki lahko naredi push popolnoma druge aplikacije na box.