Telemach HD programi zaklenjeni?

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
A so HD programe po novem zaklenili? Ker prej sem jih brez kartice lahko spremljal, sedaj pa ne več (imam vgrajen DVB-C mpeg4 v monitorju).

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
ma kdo kakšen inside info kako potekajo pogajanja (če sploh) o vklopu slo podnapisov na ngc, discovery in history hd??
Ne vem kaj mislijo s tem HD, če pa ni podnapisov. Brezveze. A smo v Sloveniji al nismo. V tujini so povsod ali podnapisi ali sinhronizacija (na HD kanalih)

Verjetno se bo kaj premaknilo v aprilu, ko naj bi menda HD kanale vklopili še v TotalTV sat paketu.

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
imam diditalni trojček XL + HD pa tudi nimam HD kanalov kaj se jim je stanje poslabšalo da nevejo kateri so naročniki in kateri so imeli poskusno HD kanale

Nitroo

Fizikalc
27. jan 2009
507
67
28
Ahh, s Telemachom je stalno neko sr..., digitalna tv ne funkcionira v redu že od samega začetka, kartice se reaktivirajo ali pa ne, sprejemniki malo delajo, malo pa ne... novi Cisco ni nobena izjema.
uf-1.gif

Osebno sem se naveličal stalno klicarit in težit, ker se zadeva uredi za dva tedna, nakar zopet nekaj crkne... tokrat so to pač HD kanali ( mimogrede, tudi jaz imam HD paket, pa kanali ne delujejo).
Edina možnost je zamenjati ponudnika, kar pa trenutno pri meni ni možno.... bom pa pošteno premislil, kaj sploh potrebujem in oklestil položnico....