Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Kličejo in ponujajo eno leto zastonj naročnino ob prenosu /sklenitvi pri njih. Trenutno sem na A1, največ se uporablja internet v Eu, se splača ali ima kdo kako podobno ponudbo?
Kličejo in ponujajo eno leto zastonj naročnino ob prenosu /sklenitvi pri njih. Trenutno sem na A1, največ se uporablja internet v Eu, se splača ali ima kdo kako podobno ponudbo?
Sem šel k njim ravno zaradi te ponudbe. Čist ok, vse delalo bp, edino kdaj tudi v lj vrže v roaming pa v hribih kje slabše lovi in te vrže na telekom, drugače ok, sem bil zadovoljen. Letos mi je poteklo in ponujajo premalo, zato grem na telekom za dve leti, potem bom pa zopet izbral drugega, če bo za nove naročnike ugodneje.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.