Telekom???

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Kdo ve, kaj je z njimi?

Crknil mi je modem, včer sm jih kontaktiral preko spletnega obrazca, pa ne bu ne mu.
Danes kličem tehnično podporo, pa mi samo svetujejo www in fuknejo ven, niti v čakalno vrsto ne prideš...

Mogoče kdo ve, jim lahko samo nesem crknjen modem v center in dobim novega al kaj naj?

Smo brez neta, brez telefona, dva programa na TV... Če ne bi mel mobitela bi blo ko v jugi... :jok:

13. jul 2011
2.677
626
113
Ja, najbolje v telekomov center. Minili so časi, ko je bil tehnik še isti dan pri stranki. Prav tako so močno oklestili klicni center tehnične pomoči.
Edino kar jim štejem v plus je, da (vsaj pri meni) stvari ne crkujejo.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Kdo ve, kaj je z njimi?

Crknil mi je modem, včer sm jih kontaktiral preko spletnega obrazca, pa ne bu ne mu.
Danes kličem tehnično podporo, pa mi samo svetujejo www in fuknejo ven, niti v čakalno vrsto ne prideš...

Mogoče kdo ve, jim lahko samo nesem crknjen modem v center in dobim novega al kaj naj?

Smo brez neta, brez telefona, dva programa na TV... Če ne bi mel mobitela bi blo ko v jugi... :jok:
Nesi v center in boš brez vprašanj dobil novega. Kvečjemu bodo vpričo tebe preizkusili, če je res crknil.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Nesi v center in boš brez vprašanj dobil novega. Kvečjemu bodo vpričo tebe preizkusili, če je res crknil.

... and we're back

Sem naredil tako in dobil nov modem brez problemov.
Hkrati sem še sagema zamenjal za neo in zdej se derem na daljinca... Hm, to pa ni več tko kt v jugi. I'm too old for this shit... :mad: