Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz
Ce recimo skenslas vse tv internet itd. pa si nastimas samo net da je nekak kulturen torej ce ze vleces dol film da ga potegne v nevem 2 urah, bi prislo to najceneje koliko? Sam da varianta nitelemach do 5mb linija ker jo imam in je vredna glih en klinc, teh 5mb vidis ob praznikih
Torej bi imel filme postimane, rtv slo 1 vleces preko zeblja ali prek prej neta mmc, kaj pa kaksen discovery se da to prek neta ali media playerja dobit, pa se kaksen kanal ker potem se itak gledljivost konca?
Citat:
Uporabnik tdi pravi:
Imam TK modri paket in veliko uporabljam pogled za nazaj, pa me jezi, ker mi vsako oddajo ali film prekine malo pred koncem, tako, da ne veš, kakšen je zaključek. Prosim za komentarje.
Pač vlečeš dol v manjši rezoluciji in bistveno prej potegne dol ... (npr.1280x720 je 4x večji fajl kot 640x360) - pač približno SD kvaliteta ...Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:... ce ze vleces dol film da ga potegne v nevem 2 urah...
Citat:
Uporabnik sole pravi:
Citat:
Uporabnik tdi pravi:
Imam TK modri paket in veliko uporabljam pogled za nazaj, pa me jezi, ker mi vsako oddajo ali film prekine malo pred koncem, tako, da ne veš, kakšen je zaključek. Prosim za komentarje.
saj stisneš OK na daljuncu in se predvajanje nadaljuje z naslednjo oddajo in tako vidiš film do konca. Problem je, ker se TV postaje ne držijo ur predvajanja. Ampak meni to ni moteče, praktično ničesar po sporedu ne gledamo. Vedno za nazaj, tudi poročila začnemo 15 minut kasneje gledat, da se rešimo reklam
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Zakaj za vraga/boga ne poklices na siol in zakaj to tukaj sprasujes? Meni nic ne zmrzne, stisnes ok in zadeva siba dalje...