Telekom soglasje za zemeljska dela, služnost, $

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
Citat:
Seveda se sekiram, da bojo uničili stene. In ja tudi jaz sem lastnik bloka.
Agree...

Citat:
Z razfukom označujem uničenje nekaterih sten s slabo ali celo nikakršno sanacijo. Tudi nadometni kanali sami po sebi niso problem, saj jih imam sam tudi v stanovanju. Problem pa so kanali, ki so posledica površnega dela, ki lahko konkretno kazijo estetiko hodnika.
Emmm...sklepam, da se je sklenil kakšen pisen dogovor o izvajanju in kako mora biti izvedeno. Torej se lahko obrnete na upravnika (oz. skličete svet lastnikov) in se napiše pritožba. Sam bi tako ravnal oz. se direktno pritožil.

Samo jamranje po forumu pa ne bo seveda nič pomagalo.

Sicer pa če gre za verjeti NavadniNimdi je sedaj tvoje stanovanje vredno občutno več, kar se lahko enači s škodo, ki je nastala
evil.gif

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
Kaj res?

Citat:

A je še kdo opazil, da je v Ljubljana - Šiška (v Dravljah) poskočila cena za stanovanja v blokih, kjer je optika - tudi za do 15% v zadnjih 2 mesecih? To je potrjeno s strani poznavalcev v nepremičninski agenciji. Torej lahko soglasje k polaganju optike v bloku smatramo na nek način tudi kot naložbo!

Kot kaže si prevale sam izvajal, le da se jih ne spomniš več...

Če slučajno misliš zanikat citirano, dobiš še link v naslednjem postu...

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Preval je to, da v ceno nepremičnine, vkalkuliraš tudi vrednost razfykanega zidu (tisto se odšteje, ne prišteje). To, da je neka nepremičnina z optiko vredna več od tiste, ki je nima, je pa splošno znano dejstvo.
Ajetko?-Tkoje!
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
Preval je to, da v ceno nepremičnine, vkalkuliraš tudi vrednost razfykanega zidu (tisto se odšteje, ne prišteje).
Kaj zdej bluziš? Če ma nepremičnina razpoke na zidu je manj vredna, ja? Odšteje, ja? Sem kje drugače napisal? Ne.

Citat:
To, da je neka nepremičnina z optiko vredna več od tiste, ki je nima, je pa splošno znano dejstvo.
Ajetko?-Tkoje!
wink-1.gif
Vse tja do 15%, ajetako? Ne.
bonk.gif

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
No, recva pol, da so une podrtije, kjer NI optike, vredne 15% manj.
Hudirja, res sem ga polomu, predlagam, da se me da pred strelski vod za ta prekršek!
rolleyes.gif

Janez2b

Pripravnik
6. okt 2007
34
2
8
Svojih kanalih?

Verjetno niso kanali TS-ja, ampak kanali od etažnih lastnikov.

Uporabi malo ZGO-1B in SZ.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.665
6.707
113
pri taščici
po domač povedan, se mi ne ljubi iskat in brat zakonov, čeprav bi vsaj ZGO mi prav prišel, sploh sedaj ko je spet nov.
Se pravi da po kanalih(podometnih) katerih so napeljavali optiko, mi dovolimo tudi T2,(amis....) da vleče svojo optiko. Močno dvomim...

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
soglasje velja za vedno, in za posege na skupni lasntnini ( fasada, hodniki, karkoli) je potrebno soglasje VSEH lastnikov in ne 50%...

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Če gre za vzdrževalna dela, je dovolj 51%. Če pa gre z akako spremembo namembnosti prostora, predvsem pa poseg v konstrukcijo (denimo nadvišanje, izzidek) je pa potrebnih 100 %.