Telekom Neo

hermann

Guru
19. mar 2014
9.887
6.832
113
Probajta prvo zamenjat baterije v daljincu....to so prvi znaki šibkih baterij....

to sem najprej naredil, ker sem mislil, da rdeča lučka pomeni švoh baterijo

samo ne, po resetu škatle spet dela normalno do naslednje epizode... pa v neotu se tudi vidi stanje baterije in kaže komaj kaj manj kot 100%

Fly

Guru
21. jul 2007
2.723
572
113
Rdeča lučka pomeni da imaš samo ir povezavo, zelena je bluetooth.
Da se ponovno spari mislim da moras drzati tipko za nazaj in naprej

raners

Guru
4. mar 2008
2.965
533
113
Če preko Neo grem na youtube in odprem kak "kratki videoposnetek" (ki so ponavadi snemani navpično), mi začne slika skakat na Neo - tako na youtube kot tudi če ugasnem youtube aplikacijo - potem mi skače slika programov.. Pomaga le če ugasnem in ponovno prižgem Neo.
Še komu drugemu dela to? Je kakšna rešitev?

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.649
1.002
113
Javit na support.

Najbrž bodo prvo naredili update, če to ne bo pomagalo, boš pa nov box dobil.

raners

Guru
4. mar 2008
2.965
533
113
Samo v vednost, dobil sem tak odgovor:
Gre za težavo v samih posnetkih, katere do sedaj še nismo odpravili sistemsko. Zaenkrat lahko poskusite tako, da na TV sprejemniku izključite HDR in/ali "HDMI UHD COLOR" oz. kaj podobnega - odvisno od televizorja do televizorja.

Druga stvar, ki jo lahko še spremenite, je fiksna ločljivost na NEO. V Nastavitvah pod "Zvok in video" na dnu izberite možnost "1080i@50".
Probal sem drugo opcijo in mi ni rešilo težave..

macan

Zelenc'
7. jul 2021
3
0
1
Baje je možna nadgradnja višjih hitrosti, govora je o 5gbps up and down
Kaj menite? Je pa zanimivo, da ni možnosti za naročilo, kljub temu da imam možnost priklopa optike

erikson

Guru
25. avg 2007
23.907
7.548
113
Baje je možna nadgradnja višjih hitrosti, govora je o 5gbps up and down
Kaj menite? Je pa zanimivo, da ni možnosti za naročilo, kljub temu da imam možnost priklopa optike
Zaenkrat je samo novica. V ceniku, ki so ga objavili prejšnji teden, tega še ni.

neo 5 gbit.png

Telekom Slovenije je v svojem optičnem omrežju uvedel še višje hitrosti interneta – do 5 gigabitov na sekundo v obe smeri, tako proti uporabniku kot proti internetu, preizkuša pa tudi že hitrosti do 10 Gbit/s. S tem se postavlja ob bok vodilnim operaterjem na svetu in na slovenskem trgu odpira novo poglavje v uporabniški izkušnji, namenjeno najbolj zahtevnim uporabnikom ter aplikacijam prihodnosti. Gre za pomemben tehnološki korak, ki nadgrajuje že obstoječe gigabitne hitrosti, ki jih je Telekom Slovenije omogočal v svojem omrežju že pred časom.

Schime

Guru
22. nov 2008
2.107
888
113
1757254238117.png

Pri opcijah je že zapisano, da je možnost nadgradnje do 5Gbit/s. Verjetno bodo kmalu dodali.

Drugače pa bi bilo dobro, da bi telekom kaj naredil še glede tv ponudbe. Mislim, da že več kot 2 leti ni nič kaj pametnega zgodilo v tej smeri.

macan

Zelenc'
7. jul 2021
3
0
1
Zaenkrat je samo novica. V ceniku, ki so ga objavili prejšnji teden, tega še ni.

Poglej priponko 100948

Telekom Slovenije je v svojem optičnem omrežju uvedel še višje hitrosti interneta – do 5 gigabitov na sekundo v obe smeri, tako proti uporabniku kot proti internetu, preizkuša pa tudi že hitrosti do 10 Gbit/s. S tem se postavlja ob bok vodilnim operaterjem na svetu in na slovenskem trgu odpira novo poglavje v uporabniški izkušnji, namenjeno najbolj zahtevnim uporabnikom ter aplikacijam prihodnosti. Gre za pomemben tehnološki korak, ki nadgrajuje že obstoječe gigabitne hitrosti, ki jih je Telekom Slovenije omogočal v svojem omrežju že pred časom.
Aha, razumem.Mi pa ni jasno, zakaj mi niso ponudili 2gbps?

Schime

Guru
22. nov 2008
2.107
888
113
Kaj pa pogrešaš pri TV ponudbi?
Po pravici poveda nič kej velik, ker je vse bolj kot ne ponavljanje 1000% in ene oddaje, filma itd. Programa, če ni niti ne morejo dodati.
Pogrešam pa v tej ceni kakšen paket kot ga imajo skoraj vsi drugi ponudniki (ala hbo, voyo, skyshowtime, netflix, itd). Ne vem kako spremembo. Je pa res, da so večinoma v škodo kot v korist. Saj bi že menjal ponudnika pa telemach na telekom optiki ne da nobene ugodnosti. Za A1 ali pa T2 se pa še nisem zanimal.