Yotube tega nima. Lahko na routerju zablokiram ves promet ampak potem ga nimam na računalniku. Rad pa bi samo na TV da ga ni.V sami aplikaciji lahko verjetno samo v nastavitvah vklopiš, da ne prikazuje neprimerne vsebine.
Se da pri neo izklopit yotube aplikacijo? Otroci preveč gledajo bedarije, našminkanih bab in nemunosti. Na sami TV sem zablokiral yotube kot alplikacijo medtem ko na neo boksu pa tega ne najdem.
Uporabiš lasten router čez katerega priklopiš neo in na routerju blokiraš youtube.com za ip neo boxa (seveda rabiš router, ki to obvlada). Ali pa dodaš lasten DNS strežnik, preusmeriš vse zahtevke na njega in pošlješ youtube.com na 127.0.0.1 (ampak potem ti ne bo delal na nobeni napravi, razen, če se povezuje direktno na ip). Za obe rešitvi rabiš vsaj nekaj znanja iz nastavljanja omrežnih naprav.Pismo ja, to bi tudi jaz rad nekako blokiral, ker tale youtube je totalen drek, same neumnosti so gor za otroke...
Tudi sam sem v tvoji situaciji, tamala pa ima 5 let.
Trenutna rešitev je, da iztaknem tv iz elektrike, da tv "ne dela", ker zna že sama vse vklopiti drugače.
hpe officeconnect 1820 series switch j9981aNapiši točen model switcha. Da ni morda prekvaliteten in ne dela, če ne nastaviš VLANov.
V eni sobi imam PC in TV, sedaj moram priključni kabel preklapljat ročno na enega ali drugega. Čeprav imam kvaliteten svitch pa preko njega Neo Box ne dela, hoče met direkten priklop na komunikacijski prehod. Obstaja kakšna varianta skupnega priklopa na mrežo ?
Se pravi zamenjam svitch z navadnim in priklopim pa bo delalo ?Skonfiguriraj VLAN 3999 na portih kjer je priklopljen NEO in modem na Switchu ali menjaj switch za navadnega, ki nima opcije konfiguriranja VLANov.
Raje pravilno nastavj obstoječi switch, pa bo tudi delalo.Se pravi zamenjam svitch z navadnim in priklopim pa bo delalo ?