Telekom naj bi oškodovali za 25 milijonov evrov

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Saj zadeve so sedaj simpl. Noben nam niti kredita ne bo hotel dat brez tega, da najprej zmanjšamo dolg z odprodajo državnega premoženja.
Tako, da bo zadeva zelo, zelo, zelo enostavna. Bo moral Zoki bodisi poklicat Štrukeljčka, da prepriča svoje ovce, da plač več ne potrebujejo, saj jim je v čast delati v državni upravi zastojn ter tako graditi nacionalni interes in socialni dialog, bodisi bo moral začet prodajat zadeve, med ostalim tudi Telekom.
Simpl ko pasulj.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik kegelj pravi:
Se strinjam. Vendar bi bilo potrebno samo nastaviti sposobno in pošteno vodstvo. Ne pa vse pokrast.
Zakaj bi država prodajala kuro, ki nosi zlata jajca mi pa še vedno ni jasno. Če bi jaz imel 100 podjetij, od katerih mi 90 dela izgubo, 10 pa dobro dela, mi je popolnoma jasno kaj bi prodal.
Direktiva EU
stupid-1.gif
pa kaj še, saj nismo Smrkci.

In kakšne jajce nosi Telekom? Ruši trg z monopolom... Profit, ki ga ustvarja je od podjetja, od tega profita država nima nič. Profit telekomunikacijskega podjetja se mora vlagati v razvoj različnih omrežij in ne v krpanje luknje državnega proračuna.

Prodajal bi podetja, ki ne nosijo profita? Daj povej, kdo bo danes kupil takšno podjetje?
hysterical-1.gif