Telefonske ankete

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Sicer gre za telemarketerje, ampak zanimiv način, kako se rešit takih klicev...
evil.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.275
7.051
113
pri taščici
Ksz
Kaj če bi odprl 090 linijo za ankete? Tam bi pa se recimo potrudil za 2€/min. Ko me naslednjič pokliče bom rekel da sem dosegljiv na 090 909090. Cena klica je 2€/min.
Vsi pravijo po alterju da se je treba znati prodati. Evo ideja, še objavim se v vse možne imenike in lepo delam od doma.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik pikovit pravi:
Pozdravljeni.Mene pa zanima,če tudi vas stalno kličejo po telefonu za razne ankete in prodajo.Saj enkrat na mesec še ni moteče,ampak ta teden so pa res pretiravali.Na navaden telefon so klicali štirikrat za neke ankete,pa iz slovenskih novic,nedeljskega dnevnika,pa še pri agenciji Jupiter smo dobili zastonj apartma v Grčiji
cheer.gif

Nonstop me kličejo in kar "vržem" dol. Sem mislil že napisat mail, samo šefa poznam pa bo nerodno
smile-1.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.710
127
63
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

ne vem pa zakaj bi se drl na anketraja, ker konec koncev samo svoj šiht opravlja, da lahko preživi...

Pa ne tako da ljudi kar brez njihovega soglasja vznemirja po telefonu ! Jaz jim nikoli nisem dal soglasja za kakršnekoli pravice da me kličejo, pa vseeno kličejo...

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.656
473
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Sam vem, da če zvoni stacionarni telefon, bo 90% anketa. Sploh ne vem zakaj še imam stacionarca
tongue-1.gif
Pri meni je še huje - če zvoni stacionarni telefon, bo 90% tašča
evil.gif

Je pa zanimivo - številka nikoli objavljena, poznalo jo je cca. 5 ljudi, "javno objavljana" samo kot kontakt v šoli in vrtcu pa vseeno se je razpasla
cry12bpy.gif

Abomination1

Pripravnik
22. okt 2012
298
0
16
Malo že stara tema pa vseeno;
Ve mogoče kam bi lahko napisal kakšen mail, če te tile na drugi strani telefona dobesedno nadlegujejo....
Kljub temu da ima številka prepoved klicanja za marketing.

Klicali so iz ene firme iz Ljubljana, na vprašanje, kje so najdli številko je odgovor, da računalnik pokliče "naključne". Klicali so včeraj 3x, danes 2x... Izvedel sem ime firme, žal pa sem se prehitro razburil in imena nisem izvedel
smile-1.gif

Torej, kam bi lahko poslal mail z malo informacijami - iz katere firme so me klicali ter čas in datum...Tam bodo že vedeli kdo je bil...