Telefonske ankete

pikovit

Pripravnik
3. feb 2008
402
2
16
53
kamnik
Pozdravljeni.Mene pa zanima,če tudi vas stalno kličejo po telefonu za razne ankete in prodajo.Saj enkrat na mesec še ni moteče,ampak ta teden so pa res pretiravali.Na navaden telefon so klicali štirikrat za neke ankete,pa iz slovenskih novic,nedeljskega dnevnika,pa še pri agenciji Jupiter smo dobili zastonj apartma v Grčiji
cheer.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.573
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Pa kaj se sekiraš! Če imaš čas, bodi prijazen, lepo odgovarjaj na ankete, pa nabavi cajtnge, da se malo izobražuješ! Glede zastonj dopusta pa tudi ne vem kaj se razburjaš! Vzemi, če je zastonj in dokler si ne premislijo!!! Generali pa je tudi poceni zavarovalnica, nimaš kaj premišljevat, zavaruj vse, kar imaš, babo pa dvojno...
evil.gif

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Umakneš številko iz javne objave, pa boš imel mir. Če ne pomaga, potem jo pa še zamenjaš. In ja, ne dovoliš objave v imeniku.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.710
127
63
Citat:
Uporabnik pikovit pravi:
Pozdravljeni.Mene pa zanima,če tudi vas stalno kličejo po telefonu za razne ankete in prodajo.Saj enkrat na mesec še ni moteče,ampak ta teden so pa res pretiravali.Na navaden telefon so klicali štirikrat za neke ankete,pa iz slovenskih novic,nedeljskega dnevnika,pa še pri agenciji Jupiter smo dobili zastonj apartma v Grčiji
cheer.gif

Jaz imam ta "dar" da prepoznam vse številke anketarjev, ker imajo neserijsko številčenje, ki ga vidim... Se jih na ta način 95% losam
evil.gif
Mi pa gre na živce če je skrita številka... Enkrat bom nekoga tako nazmerjal na drugi strani, da bo jokal 2 dni, če se to še kdaj zgodi, da bo anketa pa skrita številka... Tudi tu bi lahko kak inšpektor jih malo opozoril, da je zavajanje ljudi nedovoljeno... (skrita številka)

erikson

Guru
25. avg 2007
22.757
6.527
113
Če jim rečeš, da te morajo umakniti z njihovega seznama, potem te ne smejo več klicati (45.a člen Zakona o varstvu potrošnikov).

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.208
3.570
113
Marlbor
Hehe, pri nas isto ... 90% verjetnost, da je anketa, potem je pa 9% verjetnost da kličejo če rabimo plin (to vsak teden težijo). Ostali 1% pa se itak zatipka. :) Stacionarni telefon je tako samo še v nadlego.

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Ena znanka je tudi dobila apartma na krfu preko ene anketne agencije zdaj v kratkem...
sprasujem se.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
kzs...

mah men pa sploh ne težijo tok... pomoje je to skoz isti register, in tiste k ne sodelujejo sploh ne kličejo... jest zmeri lepo rečem, da se mi ne da, da me ne zanima, in je mir zdej že kar nekaj časa... če se mi pa slučajno da odgovarjat na anketo potem pa rečem lahko ja...

ne vem pa zakaj bi se drl na anketraja, ker konec koncev samo svoj šiht opravlja, da lahko preživi...

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Jaz sem že davno odjavil navadni telefon, gsmi niso nikjer objavljeni = blažen mir

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.137
5.082
113
Nuku`Alofa
Mene kličejo enkrat na pol leta. Če se mi da odgovarjam, če pa ne pa rečem "trenutek, na vratih mi zvoni, pridem takoj" in odložim slušalko zraven telefona za ene pol ure. Pa je spet pol leta mir.

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
off
A zato da prek njega soseda povabš na trojčka - daj najprej enga obdeli, pol pa druzga, če se pa vlak špilate, pa glej da boš vsaj zadnji vagon ne pa nasred - ker ti baba čekira mobilca.
on
četud jim poveš da te naj skenslajo s seznama in že par let nisi v imeniku še zmer kličejo - za take pa si vzamem čas, pa jim recimo vse ocenim z 1 al pa 10 pa total mim odgovore dam (recimo so zadnjič rekli da delajo za wv anketo in je spraševala, če sem kako reklamo za avto vidu ali slišu sem lepo povedal da sem ampak za fiata in da je bila že mal zoprna ker so skoz papigo mučl da je govorila fiat je trendi), da jim vsaj sistem mal zj.... .
Za razne nagrade pa povem izmišljen naslov pa naj pošiljajo če hočjo.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
če kličejo na stcionanega mene jim rečem, da me ni doma, če kličejo na mobitel jim povem, da nimam časa.
ne vem kaj se eni razburjate. so pa vzrajni so me že po 4-5x klicali če že imam čas.

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Včasih sem še odgovarjal za kakšno anketo, potem pa čedalje bolj pogosti klici. Verjetno vidjo kdo se odziva, pa mislijo, da lahko potem še bolj težijo. Zdaj jim preprosto rečem, da nimam časa, pa se mi zdi, da manj klicarijo.
evil.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.573
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik rajko0028 pravi:
off
A zato da prek njega soseda povabš na trojčka - daj najprej enga obdeli, pol pa druzga, če se pa vlak špilate, pa glej da boš vsaj zadnji vagon ne pa nasred - ker ti baba čekira mobilca.
on
četud jim poveš da te naj skenslajo s seznama in že par let nisi v imeniku še zmer kličejo - za take pa si vzamem čas, pa jim recimo vse ocenim z 1 al pa 10 pa total mim odgovore dam (recimo so zadnjič rekli da delajo za wv anketo in je spraševala, če sem kako reklamo za avto vidu ali slišu sem lepo povedal da sem ampak za fiata in da je bila že mal zoprna ker so skoz papigo mučl da je govorila fiat je trendi), da jim vsaj sistem mal zj.... .
Za razne nagrade pa povem izmišljen naslov pa naj pošiljajo če hočjo.
Ja, Rajko! Prideš?
priden.gif