telefoniranje v avtu

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
ja ko to pogledaš,te stisne ,a vendar je vse to realno zato; pamet v glavo ne pa v roke-noge
17758-icon_confused.gif

22. jul 2007
13.589
1.770
113
124
ja enim pa res odpovejo vse življenske funkcije, ko jim zazvoni tel. v avtu pade hitrost iz 90 na 60 in potem ko je konec pogovora spet na 90
bonk.gif

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Mene skrbijo ljudje ki uporabljajo avto za se peljat iz točke a v točko b in to se vozijo po predpisih ampak z mislimi povsem nekje drugje in ne na cesti....pol so pa refleksi kot od crknjenega konja.

Pustimo stat bedarije....jaz rabim bt slušalko...sem jo kupil za celih 15 eurov (nokia bh-105 menda) in je ok...ne rabim šaltat brzine z eno roko..lažje dajem žmigavce...pa še za policaje me ne skrbi potem. Evo...dva dni nazaj je tip pred mano telefoniral s telefonom na uhu...me izisli pri izhodu iz AC...se ustavi na cestninski brez zveze....pridemo na semafor...zelena sveti a oni nič...pol je to nekako speljalo...na križišču zavija levo..brez smernika...sem gledal če bo pociljal cesto al bo pobralo še kak robnik...pa pol spet sranje na semaforju...in pol ko je zavijal desno ,seveda spet brez smernika so ga ustavili policaji.....tip je debelo gledal policaja in kar držal gsm na glavi.

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
ja ,pa je vsem to res kaj si napisal,niso več zbrani ,pa ne vejo kaj delajo dokler se ne zgodi nič je vse v redu.
write.gif

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
sam že od nekdaj uporabljam prostoročno napravo pa se ne bojim ne policajev ne delam prekrškov ko se pogovarjam po gsm-mu,no me pa čudno gledajo iz drugih avtov ko sem sam v avtu pa jim ni jasno da se sam pogovarjam; kaj si le mislijo ???
sprasujem se.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.137
11.009
113
kod Džej-Zija
Meni je tudi prostoročno telefoniranje v avtu zakon. Lepo BT slušalka, pa glasovno izbiranje, in to je to. Čisto nestresno, normalno prestavljanje in siceršnje upravljanje avta. Moram priznati, da tudi jaz ne razumem ljudi v premium avtih, ki si tiščijo telefon h glavi. Za avto ima para, ni pa sposoben/sposobna skupaj vreči 20 eur za nakup slušalke, če že nima originalne inštalacije?
17758-icon_confused.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Jaz večinoma ženske vidim govorit z mobiteli v avtu. Enkrat namenoma opazujte. Skoraj vsaka druga stara med 18 in 30 ima telefon v roki. Imam občutek, da hodi do parkirišča, se vsede v avto, pripne...štarta, počaka, da pride na cesto in potem pokliče. Verjetno, da lahko v miru govorijo.
crazy1.gif

Tipom vidim manj, ali pa me manj zmotijo, ker manjkrat opazim, da govorijo.

Eni so lahko tud talenti brez mobitelov. Danes nek Kranjčan, polkrožno hoče obrnit na Zaloški (ker je res težko se odpeljat 20 metrov naprej in v slepi ulici obrnit, pri bivšem mrtvaškem mostu
bonk.gif
)...ok ga počakamo z obeh strani, da se on lepo obrne...potem štarta in vozi 20km/h. Verjetno je iskal kaj, kaj pa vem...ampak to mi gre na živce. Če jaz kaj iščem, vedno gledam, da koga ne oviram za mano. Raje zapeljem na stran, da grejo mimo, pa potem cijazim, če že moram.

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
to ti dam čisto prav ,dobre makine,dobri telefoni pa jih imajo vseeno prilepljene na uho.mislim da je pri njih problem da niso tako pametni da si bi nastavili na prostoročno,ker ne znajo oz.jim ni
confused-1.gif

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
ženske pa so že posebej tema kar se tiče telefoniranja (da ne bo pomote .NE VSE) ,kaj se hudiča menijo tako dolgo ??? na cesto pa sploh ne pogleda,če pa ji kaj pokažeš pa naredi tak fris v avto da se je vstrašiš pa še kriva ni nič