telefon

Chaja

Zelenc'
10. feb 2010
5
0
1
A mogoče kdo ve s katerega telefona se "neznana" (skrita) številka na zapiše na gsm telefon, če se neznanemu klicatelju ne oglasim?
Če me fant pokliče iz gsm-a in prej skrije št. in se ne oglasim, se zapiše neodgovorjen klic in neznana št. V prvem primeru pa je kot ne bi nihče klical, pa čeprav kar nekaj časa zvoni.

zgrabljenec

Fizikalc
4. sep 2007
1.524
0
36
MS ali LJ
FBI
evil.gif

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
software fuč
smile-1.gif

Plavci itak kličejo s skrite ali z nekih debilnih petmestnih cifer, da itak ne moreš poklicat nazaj, ker so interne št.
Vsak delujoč GSM zapiše zgrešen klic, ne predstavljam si, da bi me nekdo klical, pa klic nebi bil zabeležen. Je pa res, da če pokličem po skrito št, klicatelj želi pogledat kdo ga je klical mu na displayu piše "ni novih številk".

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Policaji kličejo večinoma preko GSM hecov za centrale, zato ne moreš poklicati nazaj. To uporabljajo tudi razna podjetja, nič posebnega. Na večjih policiskih postajah (Ljubljana Mesto recimo), kjer imajo Pr ISDN pa se izpišejo samo prve številke sklopa 01 XXXXX, če je centrala tako bebavo nastavljena (namenoma ali iz šlamparije)

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
Zato jim pravim debilne številke
smile-1.gif
Ker vnesejo napačen MSN. Mene so recimo že klicali iz 02113, kar je teoretično nelogično, ker je 113 neregionalna. Če pa ti kličeš 113, pa pogledašna izpisek klicev pa je zabeležena kot regionalna št (01307xxxx).