Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
navigacija here na androidu me ni prepričala... imaš v drugem podforumu temo o tem...
če je na nokiji identična in za starejšega uporabnika, ki ni ravno vešč in bolj počasen je jst ne bi priporočal.
za po sloveniji je google maps zakon.
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Ja, mišljeno je bilo za navigacijo. Torej odpade.
Kaj pa kakšna Android zadeva. Da ni telefon ravno 300 EUR in ima dober ekran, po možnosti še solidno baterijo. Tam nekje do 100 EUR, raje še manj. Uporabnik ni niti malo zahteven, tako da če bo telefon fural klice in SMS-e ter navigacijo (Igo) bo več kot dovolj. Vse ostalo ni potrebno.
Citat:
Uporabnik damirj pravi:
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
navigacija here na androidu me ni prepričala... imaš v drugem podforumu temo o tem...
če je na nokiji identična in za starejšega uporabnika, ki ni ravno vešč in bolj počasen je jst ne bi priporočal.
Ravno za starejše je fajn Here navigacija, ker je enostavna, ni nekaj veliko opcij nastavljanja, dela pa v nulo, mape so na nivoju. GMaps pa je cel problem, da deluje vodenje, prenos map itd.. meni še zdaj ne dela. Glede na zastonjske opcije, je Here sigurno ena boljših, plačljive pa so nekaj drugega in ni za mešat zraven.
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Citat:
Uporabnik damirj pravi:
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Ravno za starejše je fajn Here navigacija, ker je enostavna, ni nekaj veliko opcij nastavljanja, dela pa v nulo, mape so na nivoju. GMaps pa je cel problem, da deluje vodenje, prenos map itd.. meni še zdaj ne dela. Glede na zastonjske opcije, je Here sigurno ena boljših, plačljive pa so nekaj drugega in ni za mešat zraven.
sorry, sam navigacija, ki ne zna izpisat imena izvoza, je zame v tujini ne uporabna. Ko imaš dvojne izvoze, pa ene par jih zlo na kupu, na navigaciji pa samo piše, na kateri cesti si ti, mi zelo slabo pomaga.
Je pa res enostavna (morda celo preveč).
To je ravno en za 100 EUR, ostali so od 150 navzgor.Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Kak rabljen Meizu MX3 se na Bolhi najde za 100€, pa so stari pol leta nekje. Meni dela vrhunsko, za ta denar je 'kraja'