Telefon z vibro na polnilcu

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Če mi pa kdo zrihta in sprogramira MCU pa še toliko boljše
smile-1.gif

Prislo te bo precej drazje kot tvoja "kavbojska" resitev, bo pa tudi precej bolj zanesljivo in po potrebi fleksibilno.

Za 20 EUR pa tega res nihce ne bo sel delat, 20 EUR je (pa se to zelo poceni) kvecjemu ura programerskega dela, kar bi ti rad pa zahteva precej vec dela.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Če mi pa kdo zrihta in sprogramira MCU pa še toliko boljše
smile-1.gif

Prislo te bo precej drazje kot tvoja "kavbojska" resitev, bo pa tudi precej bolj zanesljivo in po potrebi fleksibilno.

Za 20 EUR pa tega res nihce ne bo sel delat, 20 EUR je (pa se to zelo poceni) kvecjemu ura programerskega dela, kar bi ti rad pa zahteva precej vec dela.
Zadeva ni tako pomembna, da bi bila vredna kakšne večje investicije, še manj da bi najemal programerja, ki bi mi spisal program. Iz tvojih postov sem razumel, da je to že marsikdo delal in bi mogoče samo kak "svoj" program posnel na MCU... V bistvu me rabim nič posebnega - samo da ko pokličem na to številko, se rele sklene in to je to. Zaželjeno še da zvoni samo za določene številke, vendar to se že določa v samem telefonu (vsaj vsakem malo boljšjem)...

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Probal sem Motorolo W220 in preklopi profil med polnjenjem avtomatsko na zvonenje, ko iztakneš polnilec pa nazaj na vibriranje. Nisem se pa kaj prida igral z nastavitvami, če bo slučajno možno, ti bom še napisal.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
@monaco: Motorola W220 omogoča vibriranje tudi med polnjenjem, vendar je potrebno zamenjati profil iziroma slog zvonjenja ponovno na vibriranje. Zakaj ti toliko omenjam ta mobilni aparat? V m@ e-trgovini jo lahko kupiš novo za sitnih 18 eur, s poštnino vred nekaj manj kot 21 eur, pa še baterija ti bo vsaj solidno zdržala.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
@monaco: Motorola W220 omogoča vibriranje tudi med polnjenjem, vendar je potrebno zamenjati profil iziroma slog zvonjenja ponovno na vibriranje. Zakaj ti toliko omenjam ta mobilni aparat? V m@ e-trgovini jo lahko kupiš novo za sitnih 18 eur, s poštnino vred nekaj manj kot 21 eur, pa še baterija ti bo vsaj solidno zdržala.
Hvala, to je pa zelo zanimiva ponudba
smile-1.gif
Baterija sicer ni pomembna, ker bo itak ves čas na polnilcu, toda vseeno.
Ali slučajno (vem da sem optimist) omogoča nastavljanje, da zvoni samo za določene številke? Prosim če kdo še preveri, če K700 to omogoča. - K750i ima to pod nastavitve/klici/uredi klice/selektivni sprejem klicev (verjetno ima k700 podobno).

Nazadnje urejeno:

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Imaš na voljo pod Varnost - predpisane številke in nato obkljukaš predpisane številke in določiš Seznam številk, tako da bi moralo iti.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Imaš na voljo pod Varnost - predpisane številke in nato obkljukaš predpisane številke in določiš Seznam številk, tako da bi moralo iti.
Samo s tem definiraš t.i. black/white list (torej številke, na katere ta Motorola zvoni) ali številke, ki se jih da iz nje klicat?

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Daj mi prosim še PM pošlji in ti zvečer oziroma zjutraj preverim, ko pridem domov, saj telefon nimam v redni uporabi, pa preverim točno za katere klice je to mišljeno pri tej Motoroli. Ali pa mi daj tvojo telefonsko številko na PM, pa te pokličem, ko bom okoli Bežigrada, če si še kje tam blizu, pa boš sam preveril ...

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Sem preveril, s tem aktiviraš zgolj na katere številke lahko kličeš in ne Black liste.