Telefon z veliko pisavo in številčnico - pomoč

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
ksz

Mene tudi zanima, če lahko kdo priporoči kak preprost telefon za starejšega uporabnika. Želja so predvsem velike črke na zaslonu in ne premajhne tipke na aparatu, pa ura, da se vidi (tko kot majo nokie, verjetno tud ostali telefoni). A na tem c3060 se jo vidi, tko če je na stand baju? Drugače vidim, da je kr ok telefon. Ne rabim fotkiča, ne nič. Samo, da se da klicat, pa da baterije držijo kolikor toliko solidno, pa da ne gre cena lih v višave
smile-1.gif

Hvala in lp

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Ure se ne vidi in jaz nisem nikjer nasel opcije, s katero bi to spremenil, ko sem ga nastavljal. Navodila so bolj ali manj samo za rit obrisat.

Baterija mami zdrzi zelo dolgo (en teden ali vec ob tem, kolikor ga ona uporablja).

Tipke so razumno velike, crke na ekranu pa sploh - starejsi ljudje so ze navajeni, da dajo cisto refleksno gor ocala za uporabo telefona, a jih je morala vzeti dol, ker se vidi vrh glave dovolj veliko tudi brez njih
smile-1.gif

Edino cena je precej neprijazna glede na mnoge druge telefone v ponudbi, a ocitno bo zdaj tako z vsemi telefoni v vezavi pri M@, ki niso povsem genericni ... ce pa kupujes brez vezave, je pa tako ali tako vse isti smorn.