Telefon z veliko pisavo in številčnico - pomoč

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Pozdravljeni!

Prosim za pomoč. Mami rabi telefon, ki ima dokaj veliko pisavo in normalno velike črke, da je enostaven za uporabo. Ima pa tudi rada, da ima ok fotič (ne VGA in 1.3 recimo). To bo pa tudi skoraj vse:)

Razmišljal sem v smeri (pri m@):
SE S312 ali pa
SE C510
pa kakšen Samsung mi tudi deluje da ima velike črke
Morda Nokia Express music 5320 (čeprav ima symbian in mi deluje, da bi imel lahko majhne črke).

Kaj menite?
Lepo prosim za nasvet - pa seveda hvala že vnaprej!
smirk-1.gif

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
hvala!

Sem tudi tega gledal na netu in mi deluje ok:)

Kakšen se ti pa zdita SE-ja, ki sem ju navedel?

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Tega LG sem tudi gledal, ampak se mi zdi, da bi težko napisala sporočilo, ker bi najbrž težko zadela črko?

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Pa še, ker vem, da se spoznate na vse tukaj.

Spada tole med večje telefone?
velikost114 x 48,4 x 15,4 mm
(gre pa za Samsung, ki ga je Jest predlagal)

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Hvala!

Se nekako trenutno res najbolj nagibam k Samsungu. Sem ga danes pri m@ pogledal (prodajalec mi je enega prijazno pokazal, čeprav niso imeli testnega) in so res velike črke, enostaven.
Morda ve kdo, če se da izklopit zvok tipk (to sem pozabil vprašat)?

Torej ta - ali pa SE C510? Kaj menite?
Ali pa LG Cookie?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ceno doloca verjetno prodajalec
smile-1.gif
... oz. priporoceno prodajno ceno doloci verjetno uvoznik ... Ta je na vecini prodajnih mest, kjer prodajajo mobilnke v prosti prodaji za omenjeni model okoli 114€ ...

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Vsem lepa hvala za nasvet. Kupljen Samsung in lastnica sprva sicer ni bila zadovoljna zaradi enostavne oblike, ampak sedaj pa vse ok (razen baterija se mi zdi, da je bolj švoh).
nahrung002.gif

Lp vsem.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
to je pa telefon prov za starejše ljudi. Je tut konkreten cegu. Če oseba še kr ok vidi in bi znala tut kak sms prebrat pol samsunga, če pa gre res za osebo, ki ji je telefon bolj za vsak slučaj, če se kej zgodi in je s tehniko skregana pol pa emporio.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Od navedenih predlogov jaz glasujem za Samsunga, ki ga je svetoval že Jest.
ugoden telefon in zadovolji vsake potrebe. Sem ga ravno pred mesecom dni kupil za očeta in je ultra zadovoljen.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Za mamo smo tudi nabavili C3060. Je bil edini (od tistih v enem kosu, preklopnih nismo gledali), na katerega je videla tudi brez ocal. Ce je Samsung pameten, bo naredil se nekaj podobnega, a z bistveno boljsimi gizmoti (kar se tice slikanja, UMTS in glasbe) in ga prodajal drazje. Ne vidijo slabo samo upokojenci, pa se med temi je vedno vec takih, ki se ne bojijo tehnologije, ampak jo sprejemajo kot plus. To je edini del trga, kjer je mozna se precejsnja rast, marze pa tudi za operaterje niso slabe.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Prosil bi za eno informacijo oziroma nasvet: je na tem telefonu (Samsung C3060) mogoce nastaviti prikaz ure takrat, ko je zaslon ugasnjen, ura brez osvetlitve z velikanskimi fonti ? (torej tako, kakor to normalno deluje na SEjih in ne deluje na Nokiah)