Telefon kot radio

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
rabim rabim... pa ne zarad tega!
smile-1.gif

ima pa bodoči ravno pravo luknjo za tak projekt...

sam upam da bo šel aparat not... tmle zgoraj, k ma ta parrota...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
odvisno kolk si pripravljen predelat armaturo. dalo bi se tudi zelo lepo 7" tablico zmontirat. samo bi pač ta del armature/plstiko bilo potrebno predelat.
je pa super to, da se da zapret in skrit telefon.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
doma se mi valja en s2, pa bi kar tega ponucal... bi bil čist dovolj velik... armature nebi nič predeloval.

Sm prej uspel najdit knof, da mi je pokazal cel tvoj postopek in če sem iskren, se ga jest nebi lotil... Preveč detajlov, jest nimam živcev in znanja za take projekte! Torej, lahko začneš prodajat take usluge...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
s2 bo super, po moje bo tudi pasal. jst imam s1:)
dvomim, da je folk pri nas pripravljen tolk plačat, kolk je dela s tem.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
hja... pa sej pol k jih več nardiš, je tud cena že nižja, ker si ulaufan...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ulafaš se lahko mal ja, sam dela je pa še vedno enako velik:) pa vsak ima drugačne zahteve in drugačen avto.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Pri mirror linku mi ni všeč, da ga je potrebno na kabel priklopit;)

Chromcast je pa mal tko-tko:) Sedaj mu dva enaka zaslona svetita v glavo, pa še vedno more tipkat po telefonu.
To bi moral nadgradit z nekim bluetooth "daljincem", "padom"... Zato da ima telefon lahko skrit, z daljincem pa se premika po meniju in bi uporabljal samo vgrajen zaslon.

Isto kot se je ta s chromcastom znajdu, se da pa tudi že kupit komplet:)
http://www.ebay.co.uk/itm/Univ...=item3cda04ce10

Dost pocen pa se dobijo Airplay/Dlna sprejemnik i.
Pa še vhod za usb in microsd kartice imajo. Predvidevam, da potem vse upravljaš preko telefona
Slabost pri adnroidu je vrjetno ta, da ne moreš uporabljat svojga priljubljenega glasbenga predvajalnika, če ne podpira strimanja zvoka...
Boljše ob bluetooth sprejemnikov je pa vrjetno ta, da je tukaj boljši zvok, ker gre preko wifi povezave.

http://www.ebay.co.uk/itm/AirM...=item3ce3212dbf

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
Misliš da bi bila uporabnost take kombinacije za v avto uporabna, katere tablice pa sploh to omogočajo - vse od samsunga
sprasujem se.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
mislim, da se samo slika prenaša, zvok ne. ker v posnetku nekaj omenja, da ne moreš klicat
Za v avto pa ne vidim uporabnosti.
oz samo, da elegantno preneseš fajle s tel na tablico:)

■ Supported Android Devices
- All Samsung Android devices with a supported OS (Galaxy smartphones, tablets)
· Supported Android OS: KitKat and above
■ Supported Models
- Galaxy Note 3, Galaxy S5, Galaxy S4(*)
- Galaxy NotePro (12.2), Galaxy TabPro (8.4/10.1/12.2), Galaxy Tab 4 (8.0/10.1)
· * Some devices will follow later.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
S katerimi software pa zadevo naredit kot set za prostorocno telefoniranje? Vgradim telefon, zvok preko izhoda za slušalke na line in na radiu. Lahko uporabim tudi original slusalke z mikrofonom in namesto slusalk da banano za priklop. Kako resit da se mi bo na vgrajenem telefonu pokazalo kdo klice ter da bom lahko prevzel klic?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
To sem si dovolil skopirat iz sosednje teme, ker tudi sem paše in da bodo stvari bolj na enem mestu:)

Citat:
Uporabnik NeBluzi pravi:
Sam sem v avtomobilu uporabljal naslednjo kombinacijo:
- osnovi telefon (v žepu), vedno vključen BT, vedno zagnan TabletTalk v načinu Phone, BT slušalka
- starejši android v avtomobilu, povezan z avtopolnilcem na njemu TabletTalk (Tablet), IGO, SpeedDial, Louncher Win 8.1 style , AutomateLT.

Ta zadnji je bil nastavljen tako, da izklapljal/vklaplal BT, pa še kaj (varčevanje z energijo) takrat ko je zaznal, da polnilec ne polni (avto ugasnjen), samodejni vklop TabletTalk ko se je vzpostavila BT povezava z osnovnim telefonom, ....
Louncher 8.1 - zato da je enostavneje klikati na par velikih ikon med vožnjo.
SpeedDial (ali kaj podobnega) je pa po moje kar nujen, ker drugače je zeloooo zamudno iskanje kontaktov med vožnjo (praktično nemogoče).

Sistem je deloval zelo dobro.
Klicanje brez težav, sprejemanje klicev isto.
Kakovost zvoka je bila odlična ker sem uporabljal slušalko.
SMS-si so se nemoteno sinhronizirali.

Slabosti:
Včasih (1 na mesec) se je zgodilo, da je klic sprejel telefon v žepu in ne telefon na armaturi.
Po cca pol leta je bilo potrebno na starejšem telefonu ponovno naložiti TabletTalk, ker je bil popolnoma neodziven.
Če je bila BT slušalka prazna (prižigal sem jo samo med klici) nisem bil slišen.
Med kakšnim vikendom se je telefon v avtu popolnoma izpraznil in se ni uspel napolniti med krajšo vožnjo v službo naslednji dan, zato
sem ga občasno moral polniti v stanovanju.

Skratka sistem deluje ni pa 100%, zahteva nekaj uporabnikovega nadzora, vendar glede na vložen strošek
zmaga.gif