Citat:
Uporabnik NeBluzi pravi:
Sam sem v avtomobilu uporabljal naslednjo kombinacijo:
- osnovi telefon (v žepu), vedno vključen BT, vedno zagnan TabletTalk v načinu Phone, BT slušalka
- starejši android v avtomobilu, povezan z avtopolnilcem na njemu TabletTalk (Tablet), IGO, SpeedDial, Louncher Win 8.1 style , AutomateLT.
Ta zadnji je bil nastavljen tako, da izklapljal/vklaplal BT, pa še kaj (varčevanje z energijo) takrat ko je zaznal, da polnilec ne polni (avto ugasnjen), samodejni vklop TabletTalk ko se je vzpostavila BT povezava z osnovnim telefonom, ....
Louncher 8.1 - zato da je enostavneje klikati na par velikih ikon med vožnjo.
SpeedDial (ali kaj podobnega) je pa po moje kar nujen, ker drugače je zeloooo zamudno iskanje kontaktov med vožnjo (praktično nemogoče).
Sistem je deloval zelo dobro.
Klicanje brez težav, sprejemanje klicev isto.
Kakovost zvoka je bila odlična ker sem uporabljal slušalko.
SMS-si so se nemoteno sinhronizirali.
Slabosti:
Včasih (1 na mesec) se je zgodilo, da je klic sprejel telefon v žepu in ne telefon na armaturi.
Po cca pol leta je bilo potrebno na starejšem telefonu ponovno naložiti TabletTalk, ker je bil popolnoma neodziven.
Če je bila BT slušalka prazna (prižigal sem jo samo med klici) nisem bil slišen.
Med kakšnim vikendom se je telefon v avtu popolnoma izpraznil in se ni uspel napolniti med krajšo vožnjo v službo naslednji dan, zato
sem ga občasno moral polniti v stanovanju.
Skratka sistem deluje ni pa 100%, zahteva nekaj uporabnikovega nadzora, vendar glede na vložen strošek