telefon in fonanje

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
shocked-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
aaa, ne že spet ... zdej nej pa bejba enga pusti sam zato, k jo mal prevečkrat pokliče, kar sploh ni tako zelo narobe, pa naj leti k tebi, k splooooh ne ve, kdo si?!
bonk.gif

@Shai: enostavno mu povej - daj karte na mizo, da ga imaš full rada, ampak, da te pač to moti, da če se ne slišita 6 ur, da to ni nič slabega. da to ne pomeni, da ga ne maraš, da ga ne pogrešaš ... mogoče mal obrneš na hec, da ne bo vsega vzel smrtno resno, samo, če sta 2 leti skupaj, mislim, da to sploh ne bi smel biti problem rešit.
grin1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik Shai pravi:
Js mam tak problem trenutno, da me na vsake 2 uri kliče in me potem vpraša kaj delam, kak sm in mi miljonkrat pove da me pogreša pa da me ma rad. Men pa to tak gnjavi
bonk.gif
in mu povem, da se ne rabma slišat tak pogost, ker se itak nimama nič pametnega pol za zment in potem je užaljen in da pol me pa sploh ne bo več klicu itd....

Mislim ok, glede na to da se videvava po neki dni na teden, se mi zdi ok, da se mal več slišva, ampak to zame še vseeno ne pomeni miljavžnkrat za brezveze. Osebno bi mi blo čist dost zvečer enkrat in se mal poment ka se je čez dan nardil itd.... pa mogoče še kako sporočilo vmes, če je taka kriza.

been there
10.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik Shai pravi:
mX, praviš naj uživam dokler traja... kr nekak js ne uživam v tem. Počutim se nadzorovano, pa čeprav tega verjetno ne dela, ker bi me hotu nadzorovat. Niti ni nek ljubosumen tip al pa karkoli,pa super lubi je
srce-1.gif
sam kliče vsake 2 uri :crazy1
Oboje, kar zanikaš, je res: nadzoruje te, pa še ljubosumen je. Prej, ko boš prišla do tega, bolje bo zate. Povej mu, naj te kliče max 1x na dan. Če bo sprejel, ok, če ne, pa noga. Takilih posesivnih kurcev maš kmal povn kofr.
Za babe velja enako. Pač v temle primeru teži tip, drugače so pa tipinje v večini.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
aaa, ne že spet ... zdej nej pa bejba enga pusti sam zato, k jo mal prevečkrat pokliče, kar sploh ni tako zelo narobe, pa naj leti k tebi, k splooooh ne ve, kdo si?!
bonk.gif
DizzY, pa se ja nisi našel v temu postu?
tongue-1.gif

no, pa napisal sem v množini, nisem mislil samo nase
cool-1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
bonk.gif

@Shai: enostavno mu povej - daj karte na mizo, da ga imaš full rada, ampak, da te pač to moti, da če se ne slišita 6 ur, da to ni nič slabega. da to ne pomeni, da ga ne maraš, da ga ne pogrešaš ... mogoče mal obrneš na hec, da ne bo vsega vzel smrtno resno, samo, če sta 2 leti skupaj, mislim, da to sploh ne bi smel biti problem rešit.
grin1.gif

Včaih je pogovor največji problem. Ko si v vezi mogoče odlašaš, potem pa ko si samski pa vidiš, da bi lahko mariskaj rešil če bi se samo pogovoril. Samo takrat vsak pri sebi ve zakaj se ni. vedno je razlog, zakaj se z nekom pogovarjaš, podzavestno se ti pomoje ne, da trudit, ker vidiš še 1000 drugih napak, ki te motijo, klicarjenje pa je mogoče samo ena izmed teh.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ah kje daleč od tega.
smile-1.gif
dejansko tudi če bi hotel, ne morem, ker nimam časa. pa tudi ne delam tega. priznam pa, da sem se do sedaj, če le ni bilo preveč kilometrov vmes in posledično nenormalno visok račun, slišala vsak večer oz. vsak večer sms. sms-i so lahko včasih eksplodirali v pravo sms in mms-ijado, včasih pa samo lahko noč, lahko noč ... pač tudi odvisno od razpoloženja. pa vedno je bilo tako, da je naključno nekdo začel - enkrat jaz, enkrat ona. je pa to seveda bilo daleč od nagganja - če je rekla, da gleda film, kul, enjoy, oz. obratno ... (to je primer)

@D_K: simpel ko pasulj - v vseh vezah do sedaj, razen v prvi, s katere sem se to naučil, sem stvari reševal sproti. če nekaj ni štimalo, sva se pogovorila in zadevo rešila. na začetku je lahko to samo problemček, če pa s tem problemčkom odlašaš pa kar naenkrat postane velika težava, katera lahko kaj kmalu postane nerešljiva ...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
mah ko ti reče da te pogreša, rečeš jaz pa te ne, pa imaš tihi teden. rešeno.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Citat:
Uporabnik janko1 pravi:
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Kaj pa je narobe s klicanjem "brez razloga" pač, da se slišita minutko dve tri (se vpraša kak si kaj lepega delaš ..itd).....

kaj je narobe????

to da mi gre na k..... klicanje brez razloga !
stupid-1.gif

Čuj.....kaj pa če beybe ne vidiš cel tedn.....meni se to nea zdi nič narobe, če se malo čuješ vmes...oz me ne moti, če me pokliče al pa da dobim sms .....

I

Izbrisan uporabnik #488

Ženske pač hočejo da jim nakladaš po telefonu, ko istočasno tipkaš po kakšnem mesenđeru z drugo
smile-1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi: Ženske pač hočejo da jim nakladaš po telefonu, ko istočasno tipkaš po kakšnem mesenđeru z drugo
smile-1.gif

aplauz.gif
ja točen take smo, pa ne sam, da si z drugo tipkaš stari, vmes morš tretjo še posexat, kakšen desc pa si? phe

majč

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Ja, se strinjam, da bi mogla že takoj na začetku rečt takle pa takle, ne pa čakat, da bo bolš. Ma sej sm mu že rekla to zdej ene parkrat, da se ne rabma tulkrat slišat, pa je še vedno isti odziv: ne maraš me več, dobr pa ne bom klicu...zdrži maksimalno en dan...
Nječ...očitno bo treba na polno napadit
tongue-1.gif