V bistvu sem zgoiraj pojasnil zakaj - in ženske ne rabijo peder tašn.To je sedaj kakšen trend velikih telefonov.? Moto G1 sem zamenjal z Galaxy M31 in je kar zajeten cigl, tako ga komaj stlačim v "peder tašl"
Mogoče bo čez čas na Alterju tudi vprašanje, telefon "32 ali več"
Očitno ne morem pričakovat niti od osebja foruma bralno razumevanje.Kupiš tablico s SIM = Samsung Galaxy Tab A ali pa kak Lenovo, Huawei. Cena pod 300 €, potreba rešena.
Ne moreš pa pričakovat, da ti nekdo najde telefon, ki ne obstaja.
Kdo govori o ultra dobrem - soliden fotoaparat je zelo zaželjen.Ti bi rad ultra dober 7inčni telefon za 300 EUR.
Ti bi rad ultra dober 7inčni telefon za 300 EUR.
Vprašaj ženo, če ti lahko zrihta 20g prstan iz najboljšega zlata za 20 EUR. Ko te bo vprašala, če si pri pameti, ji povej, naj tablico vzame v roke in neha sanjat o super duper telefonu za 300 EUR. Sam imam tudi kar nekaj dela preko web vmesnika, pa vzamem 10inčno tablico v roke, ne pa, da se jajcam po GSMju. Če pa noče (kar si napisal), pa naj še naprej šljaka po telefonu.
Kdo govori o ultra dobrem - soliden fotoaparat je zelo zaželjen.
Rezime je očitno, da 7" telefona ni pod 500€?.
Sedaj ima 6,3, kaj naredi 6,4?Kaj pa tale?
LG G8X ThinQ
LG G8X ThinQ je zasnovan kot ultimativna naprava za večopravilnost - poleg zmogljivega telefona uporabnik v prodajnem kompletu prejme tudi dodaten zaslon - LG Dual Screen. Tako ima na voljo dva OLED zaslona, diagonale 16,25 cm (6,4"), ki omogočata vrsto novih načinov uporabe telefona. Drugi...www.telekom.si
Cena sicer nad zaželjeno, pa kamera najbrž ni ne vem kakšna (vrhunec tehnologje najbrž ni), je pa zaslon super. Sem ga imel lani v rokah, ko sem jemal note 10.... No, to tudi pomeni, da ni najnovejši model .... Je pa relativno veliko zaslona.
Oprosti, nisem niti odprl LG in nisem videl dveh zaslonov.Hja, če ne vidiš prednosti dveh zaslonov, potem pač nimam kaj dodat.
Razen čestitke k novi pridobitvi. Sicer pa, saj veš da bo tudi pri novem telefonu zaslon premajhen? Tipkovnica zasede tam okoli ene tretjine, ostane tam ene pet col, raje manj ... Ugibam sicer, ampak žena ne bo navdušena. Kaj to pomeni zate pa ne bom ugibal