Tele-TV Kranj

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
S 1.2. so brezplačno povišali hitrosti interneta vsem obstoječim uporabnikom, cca 2x. Lepo!

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
A jih ne maras?
evil.gif

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Takrat še SiOL TV-ja ni bilo, 2003 je prišu. Na kaj si pa preklopu?

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
Takrat je bilo veliko izguljenih zivcev zaradi interneta. Glavni krivec pa sploh niso bili sami, ampak Telekom/siol, ki je takrat dobavljal linijo, ki pa je bila.. khm.. Nato je bil problematicen se SGN.. Sedaj imajo pa manj izpadov, kot pa Telemach pri meni
smile-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.495
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Takrat je bilo res porazno... Ko kaj ni delalo... si klical na TeleTV... so rekli, da je kriv SiOL... in da klici njih... si poklical SiOL... so rekli, da poklici TeleTV, ker so oni tisti, ki so kompetentni za to... Res pa je tega ze precej let ... Smo sli v firmi takrat potem direktno na SiOL... najprej preko ISDN, ker je bilo hitreje kot preko TeleTV kabla... takoj, ko se je dalo dobiti ADSL, pa smo vzeli to... Sedaj pa je T-2 optika...

roscha

Fizikalc
27. jul 2007
301
48
28
Ste spizdli ja, jaz butl pa sem še nekaj časa vztrajal. Nisem hotel plačati za brezvezni ISDN. Ampak vseeno je sledil skok na Siol ADSL, potem na T-2 xDSL, zdaj pa na T-2 optiki.

Zanimivo, da je zadovoljstvo z delovanjem omrežja in cenovna sprejemljivost rasla v enaki smeri kot sem delal prestope.
cheer.gif

Ker imam še vedno zastonj možnost spremljat analogno teleta-tv ponudbo, lahko samo rečem: za kozlat. Izbor kanalov beden, slika zanikrna s sencami, stereo je večinoma še vedno črna magija. Crknite nesposobneži.

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
Problem je, ker se dolga leta ni posodabljajo omrezja. Vecja posodobitev je bila ob prehodu na DTV, saj so morali menjati vse ojacevalnike zaradi pasovne sirine. Ampak na analogni shemi to se vedno ni resilo problema.. Recimo Drulovka je problematicna na delavskem mostu, saj so temperaturne razlike tam ogromne, ker je kabl "v luftu". Doloceni predeli (recimo Naklo) so z glavno postajo povezani z optiko, dalje do odjemalcev pa je se vedno coax (tako kot pri Telemachu). Tam je razlika ocitna.
Sta pa digitalna tv in internet sedaj zelo zanesljiva.

roscha

Fizikalc
27. jul 2007
301
48
28
Škofic se mi je 10 let nazaj z polnim gobcem obljub in nedoleovanjem vsega skup zasral do te mere, da je lahko ta njegova posrana firma pozlačena in vse zastonj, pa jih ne maram videt.

Pa fazon ko je butelj kandidiral za župana Kranja, dobil pa pomoje vseh 5 glasov od kelnerc v Miniju kjer jim je pihal na dušo in jim dajal za pijačke.

Bolj zanimivo vprašanje je, kam je šel ves denar naročnin, priključnin, reklam itd, če ne nazaj v firmo in posledično v omrežje. Aja saj res: v njegovo bajto in pleh na 4 kolesih ter dobre počitnice za njegovo nesposobno in presrano ženo. Če bi se DURS poglobil v mahinacije ki so se in se še verjetno dogajajo tamle, dobijo dacarji skupinski infarkt....

sad

Guru
24. avg 2007
21.018
9.663
113
Hehe, sam bajto in pleh pa ima.... Pa kolikor vem tudi kakšno plovilo se najde
smile-1.gif
.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.621
208
63
Kranj
Jap tudi plovilo baje ima, kakor roscha pravi DURS bi ga moral malce obiskati...škoda, da nimamo v Sloveniji jebene finančne policije kot Italijani ali IRS kot Američani. Instant ČUZA AREST
10.gif

Nazadnje urejeno: