Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
če bi vsi tko razmišljali potem ne bi bilo forumovCitat:
Uporabnik Ice pravi:
Seveda vsak bi najraje zastonj prišel do informacij. Nekdi ki je leta in leta vlagal v znanje ter se izpopolnjeval naj vsakomur deli zastonj infrormacijeZato so forumi, da si pomagamo. Če obrnemo sitaucijo in recimo, da si n anekem podorčju totalni laik in boš par stvari vprašal, pa boš dobil odgovor: "Jst vem pa ne povem, ker to delam v službi in od tega živim. Da sem prišel do tega znanja so mi pomagala izobraževanja in lastne izkušnje." Vrjetno ne bi bil vesel tega odgovora
Glede ostalega se strinjam in se tudi že prakticira.
Iščeš informacije katere sem ti podal linke na katerih piše POPOLNOMA VSE! Zdej če si tako len da se ti ne da prebirati ter iskati je pa tvoj problem ne moj. Če si navajen dobiti vse na pladnu je tvoj problem, tukaj se pa malo vrži v iskanje ter sigurno boš dobil informacij za cel teden branja...
Ampak seveda najraje bi videl da ti napišemo jedilnike kaj zjutraj malica kosilo malica večerja itd...e kolega ne gre to tko
www.google.com -----vpišeš mojtrener ali pa maxximum portal...potem imaš pa možnost išči pa se loti zadeve