Tehnične trgovine v Udinah

romci

Pripravnik
21. sep 2007
143
0
16
Zivjo,
Ker je tu največ obiska, sem vprašanje zastavil v to rubriko.
Namreč zanima me, katere tehnične trgovine poleg Mediamarkta so še v Udinah (Italija)? V soboto grem tja, pa bi mal zašetal še po teh trgovincah, če majo kje poceni Digitalce.
LP

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
A je lahko še kje ceneje kot pri nas ob predpostavki, da primerjaš enako reč.

Ok, lahko je kakšen evro ceneje, a kje so: gorivo, cestnine, čas, garancija ....

Sam sem veliko kupoval v tujini, dokler ni bil faq v Ljubljani cenejši kot v Avstriji. Od tedaj bore malo.

Nekaj naslovov iz Garmina (POI)

Corte Smeralda
Via Nazionale

Citta Fiera
Via Cotonificio 22

Centro Commerciale Friuli
Via Nazionale 127

Arteni
Via Nazionale

Centro Commerciale Alpe Adria
Via Pontebbana 53

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik 01481 pravi:
A je lahko še kje ceneje kot pri nas ob predpostavki, da primerjaš enako reč.

Ok, lahko je kakšen evro ceneje, a kje so: gorivo, cestnine, čas, garancija ....

Sam sem veliko kupoval v tujini, dokler ni bil faq v Ljubljani cenejši kot v Avstriji. Od tedaj bore malo.

Nekaj naslovov iz Garmina (POI)

Corte Smeralda
Via Nazionale

Citta Fiera
Via Cotonificio 22

Centro Commerciale Friuli
Via Nazionale 127

Arteni
Via Nazionale

Centro Commerciale Alpe Adria
Via Pontebbana 53

Res da se za kakšno manjšo stvar ne splača samo hodit tja, a kaj pa veš morda je pa fant iz primorske pa mu je do tja bližje kot do Lj, sicer pa je napisal da bo tam in bi vmes malo pogledal še za digitalce.

Sicer za Italijo ne vem kje so kakšne trgovine, v Slo se je včasih baje splačalo nabavljat digitalce pri Mixi-ju, v Avstriji se je pa pri Majdiču dalo marsikaj zmenit.

Sicer pa za slovenijo, www.preissuchmaschine.de pa malo preglej kakšne so cene

romci

Pripravnik
21. sep 2007
143
0
16
No, nisem iz primorske, sem iz Dolenjske. Vendar imam punco v NG. In ko sva tam, se včasih zapeljeva mal v Udine, ona po kake cunje, jaz pa mal firbcat te stvari. Ponavadi res v Citta Fiera in Centro Commerciale Friuli. Pol je pa še polno enih trgovin, sam se ne vstavljava vsepovsod, k pol bi rabil 2 dni. Zato sem prašal, če je še kaj poleg medie.
@01481: Dotični digitalc je v mediamarktu cenejši 30€. Pa če ga mislim kupiti, pa če sem že tam, mi je čisto vseeno, ali pa če to stroim dan prej ali kasneje v LJ. Glede garancije me pa tudi ne skrbi, saj ima Nikon mednarodno garancijo, tak da jo uveljavljam pri Beseničarju v LJ.