Majo ja sam ne v tej moji kupljeni lifetime verziji Bo potrebno vzet novo verzijo pa nove hoste poinstalat.Saj imajo business TW licence podporo tudi za mobilne naprave.
Rešitve so, ampak preveri GDPR in ZVOP. Kolikor se spomnim, to v SLO ne gre skozi.Prvič slišim za life time verzije, kak link ? Mi v podjetju, kar uporabljamo one verzije za 140 eur cca za 1 leto.......
Zanima me pa ena stvar, če kdo ve, je možen kak nadzor, me sploh ne zanima na službenih računalnikih, kaj, pač pa časovno koliko časa nekdo dela od doma na službenem računalniku, preko TW, ker mi eni tako jamrajo, da že skoraj verjamem da, so po 12 ur na dan na delu, potem pa še gledam oddaje o elektronskem odklopu, ko eni, res pretiravajo, pa bi moral vedeti, koliko res delajo, da vem, ali moram za njihovo zaščito začeti še serverje ugašati......
V čem je fora te liftime in v.12? Se to še da nabavit in za kak denar?lifetime TW 12, pa bi sedaj že imel kaj novejšega da lahko tudi na android naprave prideš, pa je samo še plačljivo letno na voljo.
na win zgleda ok, dost enostavno. Na linuxu pa žal preveč komplicirano za stranko. Odpiranje .sh datoteke preko terminala je še za mene nadležnoJaz tole uporabljam za remote support za starejšo žlahto. Open source, dela na Linuxu. https://www.dwservice.net/
Ja za vsako stranko posebej je verjetno komplicirano. Jaz imam par "stalnih strank" (žlahta 65+), ki sem jim to inštalirala pred časom in skoz laufa in je zdaj mir - ko kaj rabijo, se priklopim gor.na win zgleda ok, dost enostavno. Na linuxu pa žal preveč komplicirano za stranko. Odpiranje .sh datoteke preko terminala je še za mene nadležno
V čem je fora te liftime in v.12? Se to še da nabavit in za kak denar?
Ker to imajo očitno tudi kitajci s katerimi sodelujem, ker se lahko spojijo izključno samo na v.12. Včasih malo nadležno.
Rabim, za drugo državo, tako, da mi javi opcijo, potem se bom pa že sam vedel varovati.... Res me pa zanima samo dostop sam terminsko drugo niti ne......Rešitve so, ampak preveri GDPR in ZVOP. Kolikor se spomnim, to v SLO ne gre skozi.
Če se ti zaposleni prijavljajo v neko mrežo (torej imaš npr. AD, imenik, ipd.) potem bi se dalo iz logov kaj pogledati - ampak nisem dost sistemca, da ti znam točno povedati.Rabim, za drugo državo, tako, da mi javi opcijo, potem se bom pa že sam vedel varovati.... Res me pa zanima samo dostop sam terminsko drugo niti ne......