te TAXIsti niso normalni

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Jst zadnjič zahaklam enega, da me od Ilirske pelje na Zemljemersko...vse skupi dva ovinka vožnje, pa prazna cesta, čaku me je like 1 minuto...okrog 5 EUR...
uf-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-372
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
20 min pred pristankom kličem modela, naj me tam čaka.

a ni na letalih prepovedano klicarit???

drugač pa, mi imamo enga stalnega taksista, in nas vedno in povsod dostavi ugodno!

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Vozil s taksiji po vsem svetu, imenuj državo, bil sem tam

No no pretiravat pa ni treba. Če si bil v Ameriki potem to še niso vse države sveta. Kakšni so taksisti na Japonskem, Braziliji, Nigeriji in Jemnu?
grin1.gif

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
Citat:
Uporabnik Ziga pravi:

v Parizu mas zelo dobro železniško povezavo. Vlak te prpele v cca 20-30min stane pa 1.5€

tudi preverjeno.

Uglavnem 1x bom prov zmeru kok je kilometrov pa pomnozil kar ma model na ceniku in mu ne placam vec kot pa bo moj seštevek.
ne-ne-1.gif

Veeeeeeeeem, ampak kaj ko so ravno takrat vlaki imeli prokleti štrajk
jezen.gif

Nazadnje urejeno:

Lecter

Pripravnik
26. jul 2007
598
0
16
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
20 min pred pristankom kličem modela, naj me tam čaka.

a ni na letalih prepovedano klicarit???

drugač pa, mi imamo enga stalnega taksista, in nas vedno in povsod dostavi ugodno!

ko se vzleta in pristaja, ti še nisi bil na letalu?

Ko sem jaz na letalu recejo: Prenosni racunalniki in podobno morajo biti ugasnjeni v casu vzletanja in pristajanja. Mobilni telefoni ugasnjeni ves cas.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Citat:
Uporabnik Ziga pravi:
Od Backhusa do koncne 20ke 10€
stupid-1.gif
.

Letpo pa pol nazaj sm za tole razdaljo, če so ble vse zelene na semaforjih plačala 700 SIT, dans pod 8-9€ ne prideš, kar je čist tu mač. Okej če jih je par da se razdeli, ampak če si pa sam pa raj na bus al pa magari peš. Sej če je toplo zna bit kr zabavno
smile-1.gif

mogoče nisi opazila, da se je VSE podražilo in da imajo tudi taxisti višje stroške in morajo zvišati cene za svoje stortive
smirk-1.gif

zakaj se natakarju ne pritožiš, da neboš plačala kave, ker jo je podražil?
ali pa na Petrolu da neboš plačala bencina ker je dražji
bonk.gif

še kazni za prometne prekrške so se podražile z uvedbo eura
hysterical-1.gif

še dobro da se enako tudi višajo naše plače
cheer.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Ja dragi so ja
Povem eno resnično štorijo, ki se je zgodila moji in njeni prijateljici pristaneta z ogromno zamudo ob 3 h zjutraj in običajne procedure ni bilo (ona mi pošlje SMS kdaj gresta jaz pokličem taksi kdaj naj pride na Brnik in to je več ali manj to) no jaz sem totalno tisti cajt bil pijan in sem čisto pozabil klicat in bogi deklici sta zmrzovali zunaj na letališču (btw bilo sred januarja) in sta vzeli prvi taksi, ki je bil pred vhodom in tipson ju pelje do Monsa in reče 100€
bonk.gif

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Je kaka razlika v ceni, če taxi pokličeš ali če ga kr pobereš sproti? Tudi mene je zadnjič en nategnu po dolgem in počez.
jezen.gif

Jaz sem se ponavadi vozila z Metrojem, iz centra do Bežigrada in obratno. Metro me je prišel cca 500 - 700 SIT. Potem pa sem enkrat (4 leta nazaj) pred Bachusom pobrala taksista in pozabila vprašati za predračun.
grims-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.565
1.090
113
Titograd
Smo se s kolegi nategnili, šli v mb s taksijem, en razmajan clio ki so mu bremze komaj še kaj prijele, ker je bilo poletje in živim ob cesti kjer je za vikend zelo prometno sem ga vprašal če je po poti sem opazil kaj prometa pa pravi d anič, se peljem 2 km in stojimo
bonk.gif
ker je bil pošten in poceni sem kar shranil njegovo številko. Zaj pa sm pozabil kera je mestna in kera medkrajevna tarifa, vem da nastavlja številke na taksimetru in št. 1 pomeni mestna, št. 2 pa medkrajevna (ali obratno?).

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
A ni 1 dnevna, 2 pa nočna?
Jaz se drugače vozim z Metrojem, ki ga pa nazadnje nisem mogla doklicat. Zato sem pobrala en taksi na Bavarcu in tip me je za razdaljo, kjer drugače dam okoli 6 evrov, opilil za 14!!
jezen.gif

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.285
811
113
jst sm letos v maroku na podeželju dal za 180km oz. 3,5 ure vožnje 20E z vmesnimi postanki. pol pa sm rabu taksi iz casablance do letališča pa je pršu 25E za 15km. svašta. te cigani maročani, sam tepst.

lp

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Jaz sem bil na Kubi lani.... V havani pomaham enmu Coco-tu, mu pokažem pildek kam naj me pelje in mi pove, da bo to koštalo 5 usd-jev. Ok, si rečem, naj bo... Nazaj grede se peljem z Chevy-em letnik 54 al kok že, ampak po taksimetru - 0,76 USD:) Me je še cel teden rit pekla, ampak ne zarad dobrih 4ih USD, ampak zato, ker me je za 5x našponal:)

Cars8.jpg

Nazadnje urejeno: