Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
Seveda pa to za Brgote ne velja... Oni pa bodo imeli čez pet let 5000 evrov plače mesečno...Ampak (mogoče) v Kuvajtru. V Sloveniji pač ne...
Niti najbolj plačan Boscarolov razvijalec/inženir nima, kolikor vem, niti 2500 evrov plače neto. Baje niti 2000 ne....
Jap, res je - ves zakaj? Ker bodo "Brgotom", tako kot meni in zeni, slej kot prej sli dokoncno na levo ledvico nas idiotski sistem zaposlovanja (aja, a vi pa niste na univerzo v Sloveniji hodili? Ja, potem je pa to res problem...), "veze in poznanstva" - "kolega od ta mrzlega bratranca bo dobil sluzbo, samo smo morali oglas objaviti", vsi sosedje in "kolegi", in vse njihove tezave in obremenjevanja s tem kaj pocnes, "capli" in podobni, ki tezko gledajo da ima nekdo vec od njih in vedno krivijo vse ostale, razen sami sebe, in splosna mentalna zaplankanost 60% nacije.
A ni globalizacija kul? Gres pac tja kjer te vec placajo! Ce se pa nekomu ne da za dve leti na vecerno solo, in se potem vozit do sosednjega mesta - WTF? Zivotari se naprej, kaj sem ti jaz zdaj kriv, ki se mi to da?