Tamala je mela rojstni dan...

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
650
113
Mesarstvo Petrin, v koski nasprot španske restavracije v pritličju za Svetilnik barom

lp D
 

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
650
113
Vsaj dve, z pogledom na tri, šnicl, bova pa kr pr njih pojedla
smile-1.gif


lp D
 

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
650
113
Njegovo meso je staranov hladilnici na zraku.
Pol za v štacuno ga vakumira, lahko se pa zmeniš, da ti odreže florentinca tako kot se spodobi, moška porcija 1100 g, peče se 4,3,2,1

PA DOBER TEK

LP D
 

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
A lahko prosim malo več o tem razmerju. A to je kok časa na eni strani al kako. To verjetno velja za žar, kje rso temperature višje.
 

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
650
113
Žar, vroče ja , ne pa preveč, drugače ga zažgeš, znotri bo pa mrzu,
kot sva z cbb-jem napisala, 4 minutke ena stran, 3 druga, 2 prva, 1 druga in to je to, blue - medium, zame mogoče nianso preveč, nobene krvi lepo topel in neizmerno dober, spolh če malo konjaka gor kaneš in flambiraš, al pa malo belih fungusov nastrgaš

lp D
 

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
650
113
cbb 3,14 zda si bil prehiter, pozabila sva omeniti težo najinih, mal pod mero 800g kos

lp D
 

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.302
1.223
113
www.adriamedia.si
Če je na luftu uležan, potem jaz na na ful vroč žar, pa malo manj cajta ... Chichago style. Zunaj oremnk zapečen, znotraj komajkaj topel.
Zdej se morem pa sam odločit ali bi orenk florentinca ali bi porterhouse varianto ...

Bemti ... Enkrat bi se moral dobit, vržt na žar na različne variante in ocenjevat
smile-1.gif
 

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
650
113
Ma neb nč prov zlo na žar metal, al pa vi bi na žaru delal, jest pa carpaccio
smile-1.gif

Drugač, pa , ja zapečen zunaj, ne zažgan, znotraj pa na 68 do 70 stopinj ogret
lp D
 

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Če je na luftu uležan, potem jaz na na ful vroč žar, pa malo manj cajta ... Chichago style. Zunaj oremnk zapečen, znotraj komajkaj topel.
Zdej se morem pa sam odločit ali bi orenk florentinca ali bi porterhouse varianto ...

Bemti ... Enkrat bi se moral dobit, vržt na žar na različne variante in ocenjevat
smile-1.gif

Ti se kar odloči, kdaj boš prpeljal kako ornk testno zverino pokazat, mi ti bomo pa šnicl spekli:)
 

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Citat:
Uporabnik dentex pravi:
Žar, vroče ja , ne pa preveč, drugače ga zažgeš, znotri bo pa mrzu,
kot sva z cbb-jem napisala, 4 minutke ena stran, 3 druga, 2 prva, 1 druga in to je to, blue - medium, zame mogoče nianso preveč, nobene krvi lepo topel in neizmerno dober, spolh če malo konjaka gor kaneš in flambiraš, al pa malo belih fungusov nastrgaš

lp D

Tale 4321 mi bo pa zelo pomagal pri mojih t-bone-ih, ker sem ga z samo enim obračanjem komaj solidno spekel. Takole bo lažje.
 

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.302
1.223
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Če je na luftu uležan, potem jaz na na ful vroč žar, pa malo manj cajta ... Chichago style. Zunaj oremnk zapečen, znotraj komajkaj topel.
Zdej se morem pa sam odločit ali bi orenk florentinca ali bi porterhouse varianto ...

Bemti ... Enkrat bi se moral dobit, vržt na žar na različne variante in ocenjevat
smile-1.gif

Ti se kar odloči, kdaj boš prpeljal kako ornk testno zverino pokazat, mi ti bomo pa šnicl spekli:)
Kaj je pa zate žval? X6 Active Hybrid bi bil OK?
 

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
650
113
cene za kilo

T bone kot rečeno mislim 16€ mogoče 18 ampak nism zihr 100%

lp D