Tale dva bi pa tepel kot vola!

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Dojenčka pustila v razgretem avtomobilu

zadnjič sem bral o parih nesrečnih slučajih, ko so umrli otroci v avtih, ampak tole mi je pa dvignilo pritisk.
10.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

zadnjič sem bral o parih nesrečnih slučajih, ko so umrli otroci v avtih, ampak tole mi je pa dvignilo pritisk.
10.gif

Tudi jaz. In če je bilo tako kot so poročali na 24ur (da nista šla niti z otrokom, ko ga je odpeljal rešilec, da se nista zanimala za punčko ko so jo drugi ljudje hladili itd.), bi jima vzel vseh 6 otrok in ju dal kastrirati. Kaj delata otroke, če jih ne marata?
stupid-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
pač ne uporabljate kontracepcije. in vsakič ko mu baba da, se seme prime. Sej v afriki tud nimajo hrane za mulce, pa jih vseen delajo.

drugač pa - kastracija bi bila prava rešitev za oba.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Samo res...ti bedaki v prvem poskusu naštimajo otroka, nekateri pari se pa leta in leta matrajo in si ga želijo, pa jim ne rata..prov žalostno.
crazy1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Zadnjič parknem pred C&C in se šetam med avti do vhoda, pa opazim Opel signuma, not pa froc, recimo eno leto, čisto mali še
skratka, starcev pa nikjer (v ajnkaufu predvidevam, ker druga ni blizu), šajbe itak zaprte,... Mislim kaj folku špila... Pol ko pa froca
vkradejo, pol bi pa bajte prodajali da bi ga dobli nazaj,...

Nakupim robo in se vrnem do avta, signum še zmeraj tam, froc spi. (ok, barem to, se ne dolgočasi) Zložim gajbe v avto peljem voz
nazaj, pa vidim starca kako se vstajata iz kafane in začneta vlačit vozek... (v mb polek c&c je še kafič)

Sicer je tam res pokrit parking, tak da vroče res ni blo niti malo, samo vseeno, nemoreš froca samega pustit v avtu za skoraj eno uro...

Jaz sem kupoval ene 30min, pa sigurno je ze bil tam ene 15 minut, butla pa še gresta na kafe,... Popizdiš...

Jaz bi jima avto s frocem vred odpeljal, pa naj kličeta policijo, kako so jima vkradli avto in otroka... Tak eno uro bi ju pustil
"pacat", da se malo zjočeta... Še mobitela nebi več puščala v vozilu...

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

10.gif

Tudi jaz. In če je bilo tako kot so poročali na 24ur (da nista šla niti z otrokom, ko ga je odpeljal rešilec, da se nista zanimala za punčko ko so jo drugi ljudje hladili itd.), bi jima vzel vseh 6 otrok in ju dal kastrirati. Kaj delata otroke, če jih ne marata?
stupid-1.gif

Tudi jaz bi jih dal kastrirati. Predvidevam, da ta dva živita na račun države (nimata šole, nista zaposlena), samo otroke delata in živita od socialne. Pač z otroki služijo. Kot da je tega tako malo pri nas. Pa vidiš po Tedniku modela ko je srčni bolnik, pa ne more druga ko ženo natepavat in delat otroke. Eni smo v službi in na tak način služimo, nekdo prodaja svojo osluge drugim, eni pač imajo otroke in z tem služijo.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Nihče, mi ni prepovedal. Nebi pa nikdar imel otrokov, če jih nebi maral in mi na kraj pameti ne pride, da bi "služil" na račun otrok. Takim bi mogla država stopiti na rep. Zaradi kretenizma staršev, potem trpijo otroci, ki niso nič krivi.
Bistvo: Imej otroke, če si jih sposoben vzgajati (finančno in psihično).
Foušija: Hint: obstajajo že tudi kondomi
smile-1.gif

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
finančni pogoj je najbolj važen
confused-1.gif

a zato so včasih na kmetiji imeli po 10 otrok, da so jim pomagali tudi delati?

eni si pač ne upajo imeti otrok, ker bi se morali odpovedati raznim kavicam, dragim igračkam, mogoče šopingu,menjavi avtomobila na 2leti,menjavi mobitela na 4mesece,...

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Aja čist pozabo sem na Boga. Bog jim bo pomagal.
smile-1.gif
.
Nekaj je imeti 10 otrok na kmetiji, kjer se tudi dela in se da lepo preživeti. Sem odraščal na kmetiji pa vem kako je to. Drugo je pa imeti 10 otrok, pa samo čakati komu se boš smilil, da ti bo kaj dal.
Jaz hočem svojemu otroku zagotoviti normalno življenje. Veliko je odvisno tudi od denarja. Meni nebi bil ponos, fehtati za denar. Mogoče je tukaj kriva vzgoja, ker me starši niso vzgajali tako, da bi se moral vedno upirati na druge.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Zadnjič parknem pred C&C in se šetam med avti do vhoda, pa opazim Opel signuma, not pa froc, recimo eno leto, čisto mali še
skratka, starcev pa nikjer (v ajnkaufu predvidevam, ker druga ni blizu), šajbe itak zaprte,... Mislim kaj folku špila... Pol ko pa froca
vkradejo, pol bi pa bajte prodajali da bi ga dobli nazaj,...

Nakupim robo in se vrnem do avta, signum še zmeraj tam, froc spi. (ok, barem to, se ne dolgočasi) Zložim gajbe v avto peljem voz
nazaj, pa vidim starca kako se vstajata iz kafane in začneta vlačit vozek... (v mb polek c&c je še kafič)

Sicer je tam res pokrit parking, tak da vroče res ni blo niti malo, samo vseeno, nemoreš froca samega pustit v avtu za skoraj eno uro...

Jaz sem kupoval ene 30min, pa sigurno je ze bil tam ene 15 minut, butla pa še gresta na kafe,... Popizdiš...

Jaz bi jima avto s frocem vred odpeljal, pa naj kličeta policijo, kako so jima vkradli avto in otroka... Tak eno uro bi ju pustil
"pacat", da se malo zjočeta... Še mobitela nebi več puščala v vozilu...

Tole je bilo zanemarjanje. Moral bi poklicati policijo.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.338
7.398
113
Ampak žal kasneje ni bil dosegljiv za pričanje ker je imel službeno pot v velko kladušo