Tajvan

LarryClay

Guru
10. feb 2023
1.504
1.518
113
Beseda bedarija je relativna.
Zanj je 2 milijona mrtvih bedarija. In to, da bi nekateri hoteli, da se ta mesoreznica nadaljuje v nedogled.
In bo to prekinili. Milom ili silom.
Evropa je mentalno ujeta v mesoreznico stila 1. svetovna vojna. Za par metrov ozemlja, sto jurjev mrtvih.
Vse zato, ker imajo nekateri prevelik ego priznat, da so zajebal. Vključno z zajebom, da niso takoj rekli, ne Ukrajina ne bo v NATO, kar je za Putkota red line.
Putkota pa boli krščen duš za svoj kanon futr. Ga ima dovolj, da uniči celo Evropo. Kaj hoče je pa kristalno jasno. Ukrajina ne sme biti v NATO, Krim je Ruski, enako dostopi do Krima.

• Všeč mi je
Reactions: Feniks

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.202
6.449
113
Beseda bedarija je relativna.
Zanj je 2 milijona mrtvih bedarija. In to, da bi nekateri hoteli, da se ta mesoreznica nadaljuje v nedogled.
In bo to prekinili. Milom ili silom.
Evropa je mentalno ujeta v mesoreznico stila 1. svetovna vojna. Za par metrov ozemlja, sto jurjev mrtvih.
Vse zato, ker imajo nekateri prevelik ego priznat, da so zajebal. Vključno z zajebom, da niso takoj rekli, ne Ukrajina ne bo v NATO, kar je za Putkota red line.
Putkota pa boli krščen duš za svoj kanon futr. Ga ima dovolj, da uniči celo Evropo. Kaj hoče je pa kristalno jasno. Ukrajina ne sme biti v NATO, Krim je Ruski, enako dostopi do Krima.
Me zanima če bi Orangeman govoril enako, če bi mu Mehika zavzela Huston, ali na drugi strani stopila čez Los Angeles.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.202
6.449
113
JFK sistem?

Borze so se odzvale. Marsikdo ne bo vesel tega.

• Ljubezen
Reactions: visek_izobrazbe

Borze so se odzvale. Marsikdo ne bo vesel tega.
ja ampak tramp že ve kaj dela, itak da dela za USA in njene državljane....poglej iz bedre plati, namest da bi folk kupoval uvožene avte se bo prodaja ševroletov pa fordov dvignila. Pa namest francoskih sirov pa italijanskih bodo pili in jedli zadeve domače izdelave....Amerikanc bo postal spet tisti stari pravi amerikanc.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.202
6.449
113
To mi je razumljivo, da zaščitiš lastno industrijo. Kar mi gre skupaj s Kitajsko, ampak za ostale mi pa ne gre v račun.

To mi je razumljivo, da zaščitiš lastno industrijo. Kar mi gre skupaj s Kitajsko, ampak za ostale mi pa ne gre v račun.
kaj bo ščitil? Industrije v veliki meri nima doma je v tujini, Kitajska, Mehika itd....Detroit je šel papa
Sicer ima viskotehnološke firme pa IT, pa orožje samo še vedno imaš tu zadaj tudi druge (uvožene) igralce. Njim se bodo carine še kako poznale.....v minus seveda

S carinami v bistvu še bolj slabi domače gospodarstvo. Tudi z nekaterimi ukrepi kot je npr preklic pomoči ne dela uslug gospodarstvu. Pod črto kratkoročno bo mogoče kaj potegnil, na daljši rok zagotovo ne

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
7.129
3.025
113
Včeraj sem nekje zasledil - mislim da je bil Kirn bivši veleposlanik v ZDA - da bo Trump zdržal še nekih 6 tednov, potem pa game ower.
Marcel je bil - zato povsem nerelevantno. :evil:

Od 9:45 minute naprej: