meni so mojo tablico nabavili za rojstni dan, ker sem veliko na poti, in pride prav v kaksnem avtu ali na letalu za kak film pogledat. najbolj pa je, vsaj meni uporabna (bila) za posiljanje fotografij s terena. namesto, da bi se zavlekel nekam v en kafic, kjer bi lahko iz torbe potegnil prenosnik, sem lahko delal sredi akcije. meni je bila tablica tu izredno uporabna. ze lani sem veliko nogometnih tekem spotoma fotkal in spotoma posiljal. dobro, nogometne tekme so relativno lahke s tega stalisca, ker je dovolj prostora, da delas s prenosnikom v narocju, ampak si na ta racun manj okreten s fotoaparatom.
tudi na smucariji pride prav, ko sredi strmine enostavno vzames tablico, naredis fotke in posljes, z racunalnikom je to precej tezje. plus, da baterija v vsakem primeru na tablici zdrzi precej dlje.
je pa res, da sem pred kakima dvema mesecema nabavil Note II, ravno zaradi tega, da imam vse skupaj lahko v zepu. in ko rabim, takoj priklopim kartico, skopiram, podelam in posljem. nazaj v zep in akcija naprej.
ne vem, meni pride zelo zelo prav.
tudi na smucariji pride prav, ko sredi strmine enostavno vzames tablico, naredis fotke in posljes, z racunalnikom je to precej tezje. plus, da baterija v vsakem primeru na tablici zdrzi precej dlje.
je pa res, da sem pred kakima dvema mesecema nabavil Note II, ravno zaradi tega, da imam vse skupaj lahko v zepu. in ko rabim, takoj priklopim kartico, skopiram, podelam in posljem. nazaj v zep in akcija naprej.
ne vem, meni pride zelo zelo prav.