Tablica na Pc

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Ko priključim tablico Samsung Tab 3 na Pc, mi zazna samo fotoaparat preko usb-ja. Morda malo neumno
redface-1.gif
, ali sploh lahko nalagam datoteke na tablico iz Pc-ja ( film) na notranji polnilnik preko usb kabla?

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.874
695
113
Nekje v nastavitvah imaš možnost nastavljati način USB povezave. Navadno ko priklopiš na računalnik že lahko preko notificationa spremeniš.

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Ja, imam samo dve opciji in to je Predstavnostna naprava ( MTP) in pa Kamera PTP. Lahko imam vklopljeno samo eno opcijo in z nobeno ne pridem v tablico.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.874
695
113
PTP je samo za slike, MTP pa je to kar bi ti želel. Ni pa to klasičen način, kjer vidiš vsebino kot disk. Je enako kot imaš sedaj s fotoaparatom, le da imaš dostop do več datotek.

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Citat:
Uporabnik philips pravi:
PTP je samo za slike, MTP pa je to kar bi ti želel. Ni pa to klasičen način, kjer vidiš vsebino kot disk. Je enako kot imaš sedaj s fotoaparatom, le da imaš dostop do več datotek.

Najlepša hvala, sem si namestil Kies na Pc in sedaj lepo vidim datoteke na Tab in sem že naložil film, pa še Bs playerja na Tab, da mi delajo še šumniki, super.
cheer.gif