Citat:
Uporabnik ganges pravi:
Sem kar prepričan, da bo marsikomu vprašanje butasto in možno, da je že bilo odgovorjeno na njega, čeprav sem jaz iskal in nisem zasledil v poplavi vseh tem pa bom kar vprašal
Vedno sem bil prepričan, da ne rabim tablice, pa sedaj bolj ko gledam ta Nexus 7, bolj si predstavljam, da bi to bilo lepo darilo sam sebi za Božič
Ker pa sem totalen amater glede tablic mama par vprašanj, da se ne nasankam in ga potem ne bom uporabljal, kot že marsikatero stvar v življenju, ki sem jo nabavil, ker se mi je zdela odlična, potem pa par dni akcije pa v predal.
A se, da na Nexus 7 (pa tudi ostale tablice) priključiti zunanja "mass storage device" (USB, prenosni disk...)? Kako je s stojali za avto, a kdo uporablja na tak način? To mislim, da bi mel stojalo v avtu in ga med vožnjo uporabljal kot predvajalnik glasbe, GPS navigacijo, v povezavi s telefonom in potem WIFI za ostale pomembne podatke, ki bi bili na dosegu roke. Potem doma, da bi ga imel v stojalu in ga uporabljal kot multimedijski predvajalnik... Za brskat po spletu bi mi v primarni uporabi vseeno ostal domač računalnik ali prenosnik, saj se mi Nexus 7 vseeno zdi nekoliko majhen in s tem manj udoben za pisanje in branje, če imamo drugo izbiro...
Hvala vsem za trud, odgovore in razjasnitev dilem
lp