Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
269-279 max po napovedih dobavitelja, upajmo na max vsaj 269....žal dražje od tujine, manjše količine, jebanje tujih distributerjev naše retailerje itd....
ma qrc vse sem ze preiskal v zadnjih 2 tednih. jutri pretelefoniram par jodlarskih cifer ce kje dobim 8 ali 16 verzijo, ker grem jutri v graz, ce ni pa pade ta 8gb verzija iz uk. ne da se mi vec
btw kupi kdo beli ipad2 16gb za 290€? se taki jebacki rdeci dekl je zraven
Ziher more kje v Grazu kakšen Nexus 7 bit na voljo. Poglej Saturn, MediaMarkt če imajo mogoče, tudi Metro v skrajni sili pa ziher je še polno teh tehničnih trgovin gor.
Jaz sem ravno dober teden nazaj dobil iPad 2 32GB za 250€ in bo za nekaj časa dober, dokler ne pride Galaxy Nexus 10
v avstriji ga ni za najt da gres v trgovino in ga kupis. najhitreje gre da das narocilo in cez 2 dni dvignes v e-tec.at. qrc jih gleda, pa bo ebay. ipad2 anyone?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.