Tablica Google Nexus 7

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
btw To je čisti google OS, celo zadnja verzija 4.2 (ta, ki bi mogla bit še najbolj dodela ever) ????
Torej le niso tolko krivi ostali proizvajalci tablic in telefonov. Res je, da morda ne nudijo podpore za novejši android (dovolj hitro) , imajo kak svoj bug v laucherju in še pri kakem appu, katerega so sami razvili, ampak to zdaj na nexus 7 pa očitno kaže na "šalabajzerski" android. Pomojem nima tak svetle prihodnosti, kot se zdaj kaže, ker je očitno že osnova corrupted.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.690
9.904
113
40
MB
nekaj sem bral da naj nebi znal pravilno zračunat stanje baterije
confused-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.904
113
@rawr, ne dramatiziraj. nobena igraca ni popolna. in ta problem ki ga tomi opisuje bolj kaze na hw problem.
ce pa te ze zanima, imam tega nexusa in galaxy nexusa, oba na 4.2 in oba delata perfektno. po obcutku telefon celo hitreje od tablice. je pa mozno da tudi tablico bolj matram, ker vcasih ga res teram do zadnjih vzdihljajev
smile-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
kakšno je stanje? Kako si rešil zadevo. Meni ko se je na polno nafilalo, dela spet BP. Očitno se baterija na novo skalibrirala.

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Ima kdo probleme z Nexusom, da se ob pritisku na rob tablice, pokažejo nekakšne rdeče črte in rdeče zaplate po vsem ekranu? Sicer dela super, če pa malo pritisnem ob robu pa se začnejo pojavljati takšni artefakti.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Kar nekaj jih ima iste probleme. Mene čudi več, zakaj je nexus tak poceni.... ološ Upam, da se niso poslužli iste taktike pri LG nexus 4....

google: nexus 7 screen

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik flip pravi:
Ima kdo probleme z Nexusom, da se ob pritisku na rob tablice, pokažejo nekakšne rdeče črte in rdeče zaplate po vsem ekranu? Sicer dela super, če pa malo pritisnem ob robu pa se začnejo pojavljati takšni artefakti.

Imam trenutno dva tukaj pred seboj in noben nima tega problema. Sicer pa ima itak 2 leti garancije.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
nexus tak poceni.... ološ

S3 ki se mu po pol leta vsipa matična pa je topšit ali kako?
smile-1.gif

Pa dobro, to je napaka v procesu izdelave vezja oz. pokvarjen nand spomin - še ni povsem jasno zakaj pride do tega. Da pa ne morejo ekrana normalno zalimat na ohišje pa je enostavno površno delo na hitro oz. poceni lepilo
evil.gif

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik flip pravi:

Imam trenutno dva tukaj pred seboj in noben nima tega problema. Sicer pa ima itak 2 leti garancije.

Sem nesel nazaj. Prvi dan so te rdeče zaplate bile samo ob vklopu, danes pa so se stalno pojavljale. So zamenjali za drugega, brez kompliciranja. Ta pa je zaenkrat v redu.
zmaga.gif

ganges

Pripravnik
4. nov 2012
160
0
16
No, sicer ne velja le za Nexus 7 tablice, ampak vse naprave, ki poganjajajo Jelly Bean, ampak bom vprašal tukaj, ker mi je to najbolj moteče ravno na tej tablici.

Ali je možno na kak način odstraniti samo posamezne widgete s seznama ali je edina možnost izbris vseh s programom, ki jih ustvarijo na čelu? Recimo Beautifull widget mi naredi nekaj strani widgetov od katerih bi pustil mogoče 2, ostali pa delajo samo gužbo, potem ogromno aplikacij ima svoje widgete, ki jih ne bom nikoli rabil, ultra clock ima skoraj 3 strani widgetov, ne rabim niti 1, program pa bi ohanil v napravi....

Samo kopica teh widgetov me moti in mi dela zmedo, ko jih je nameščenih cel kup strani, kar ustvarja nepreglednost! Tudi Noom Coach jih ima cel kup, ki pa izgledajo isto (ne rabim nobenega, le ikonico aplikacije bi imel na seznamu aplikacij...).

lp

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Če je developer omogočil izbris posameznih widgetov potem je ta opcija nekje v nastavitvah od widgeta. Jaz imam recimo pri Pure calendar označeno da mi v spisku widgetov prikazuje samo widget velikosti 4x2 in ne v razponu od 1x1 do 5x5 kolikor app podpira.

ganges

Pripravnik
4. nov 2012
160
0
16
Škoda, meni pri vseh možnih aplikacijah kaže po kar nekaj widgetov in jih imam noter že cel kup tako, da s težavo najdem tistega, ki ga rabim. Upam, da kdaj omogočijo zadevo, da bi enostavno tudi vidget s seznama vrgel v koš, kot lahko bližnjico z desktopa!

lp

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Jaz imam sicer 3g verzijo, ampak sem imel nekaj podobnega. Na levi strani ni bil dober stik med zaslonom in robom. Poslal nazaj in dobil takoj novega. Ta pa nima teh tezav, niti katerih drugih.