No, seveda je za pricakovati kaksen bug, konec koncev to dela par mandeljcev bolj ali manj za svoje veselje (na drugi strani imas pa mnogo vecje stevilo profesionalcev), samo cudno mi je, da imas taksne probleme s stable verzijami CM-ja? Se na S2 sem imel ze kaksne par mesecev nazaj 10ko, ko se ni bila stable, niti nightly, pa nisem dozivljal dnevnih freezov. Moras pa potem tudi razlikovati med AOSP romi, ki so ponavadi manj stabilni, saj jih je potrebno od nule predelati, da pasejo na katerokoli napravo, in pa rahlo modificiranimi original romi, ki so po mojih izkusnjah celo se bolj stabilni kot originali, saj gre v bistvu samo za potweakan tovarniski rom.
Ja, se pa absolutno strinjam, da je to za nekega povprecnega uporabnika cisto prevec zakomplicirano in "riskantno". Ce to vzames kot neke vrste hobi, potem je pa drugo..
Bottom line: kdor hoce androida in najnovejsi software, brez vse zajebancij, naj vzame kaksnega nexusa in imas original posodobitve 1 teden po izidu, brez vse navlake.