Ta teden z Juretom Godlerjem

B81

22. jul 2007
37.710
10.976
113
Najboljsi roast ever je imel Charlie Sheen. Drugi roasti mu niso prisli do kolen po humorju in smehu v dvorani.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.706
9.908
113
40
MB
res je
smile-1.gif
roast je pač odvisen od tistega ki se ga roasta, in pri njemu pač maš dejansko kaj za povedat, pri nas pa razen 3 prijatli od komika, se ne ve kaj dosti

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.154
113
kaj pomeni roast? Da se na nekoga spraviš in ga žališ do konca in naprej? al kaj tretjega?

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ajde miska mala...pahor je car..

Res je
aplauz.gif

Citat:
To kar pada z neba ni dež! To so nebesne solze, ker vas vidijo kako ste srečni!

hysterical-1.gif

Legenda. Poskrbel je, da sem po dolgem času spet jokal od smeha
aplauz.gif

Drugi, ki me je včeraj nasmejal je pa Juncker, za Madžarskega predsednika je rekel "Diktator prihaja." potem mu je pa dal klofuto in ga objel. Nato prijel za rokico in sta odkorakala z roko v roki kot zaljubljen parček.
hysterical-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.154
113
Mala predstava, v ozadju pa nabijata top šit najstnice in kadita cigare ter pereta milijone
wink-1.gif
tako to gre.

B81

22. jul 2007
37.710
10.976
113

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Meni =banje Valiča ni zanimivo, ker mi je nobody, delanje norca iz politikov in pravih celebritijev je pa zabavno
smile-1.gif

B81

22. jul 2007
37.710
10.976
113
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Meni =banje Valiča ni zanimivo, ker mi je nobody, delanje norca iz politikov in pravih celebritijev je pa zabavno
smile-1.gif

Isto.
Drgač pa roast of pamela anderson se tud splača pogledat
smile-1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
smile-1.gif

Isto.
smile-1.gif

Ja Pamela in Charlie sta res imela najboljši roast. Če pa gledamo roast Donalda Trumpa, ki pa ni zabavna oseba, pa je tudi roast bil brezvezn. Kul je bil tud lanski roast James Francota. Slovenski roasterji pa so določene fore od tam pobirali. Za enega izmed slovenskih roasterjev so rekli, da je potrdil udeležbo takoj, ko je slišal besedo roast. Podobno je lani nekdo rekel Jonah Hillu, da igra v spageti vesternih, ker sliši besedo spageti
smile-1.gif

burst

Pripravnik
12. nov 2014
831
0
16
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
smile-1.gif

Isto.
smile-1.gif

Ja Pamela in Charlie sta res imela najboljši roast. Če pa gledamo roast Donalda Trumpa, ki pa ni zabavna oseba, pa je tudi roast bil brezvezn. Kul je bil tud lanski roast James Francota. Slovenski roasterji pa so določene fore od tam pobirali. Za enega izmed slovenskih roasterjev so rekli, da je potrdil udeležbo takoj, ko je slišal besedo roast. Podobno je lani nekdo rekel Jonah Hillu, da igra v spageti vesternih, ker sliši besedo spageti
smile-1.gif
V dveh vrsticah si 7x uporabil besedo ROAST.
bonk.gif

V tej temi danes jo prvič slišim. Kaj je to? Delanje norca iz neke osebe, kolkr razumem. A to da se delaš sam norca iz sebe al da se en drugi iz tebe? kako vezo ima roast in Vid Valič s temo o Godlerju???

Ma ja, no. Kr nekej. ..

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Poglej kak roast pa boš videl kva je to. Roasti so že stara stvar. Na youtube poglej Dean Martin roast. So mel včasih hude roast-e.
Men so roasti kul ker združujejo direkten in subtilen humor z obilico konkretnega žaljenja. Predvsem pa zato ker je dejansko resničen oz se delajo norca iz dejanskih stvari in ne nekih izmišljotin.

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.702
1.347
113
Citat:
Uporabnik titov pravi:
To je smešno, niti ne zaradi Godlerja, ampak zaradi onih starih dementnih johannesov:
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/flk_sUMc_AA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

hysterical-1.gif