Ta teden z Juretom Godlerjem

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Ravnokar gledam današnjo oddajo, jokam in skoraj ščijem od smeha
hysterical-1.gif

Res to si morate pogledat
aplauz.gif

Današnja oddaja bo verjetno objavljena tukaj
https://www.youtube.com/channel/UCf3NVKokk5OatuFxj3rHPjQ

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.286
196
63
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Res to si morate pogledat
aplauz.gif

Si me sprovociral, sem si ogledal. Pričakoval sem na žalost prvovrsten humor, dobil pa posnetek oddaje enega zafrustriranega tipa, ki ne premore kaj več od preprostega straniščnega humorja. Niti nasmehnil se nisem, kaj šele smejal. Meni je takle "humor" zeh zeh.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Tisti link na youtubu je brezvezen ja, tudi ni včerajšnje oddaje gor. Gor so jo dali na tisti drugi link ki ga je prilepil nekdo za mano.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Stvari ki jih model opisuje so itak bolj za protikorupcijsko komisijo, policijo itd.. ne pa, da bi bile smešne.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.706
9.908
113
40
MB
godlerja sem gledal ze prvo oddajo, pričakoval ful, dobil pa bore malo, sma se s punco samo gledala wtf je to ... od takrat nisem gledal več, bi mogoče mogo še dat mu kako šanso.

Roast vida valiæa pa je bil res nekaj nepričakovanega na naši sceni, čeprav ... Lucija ni mela tam kaj iskat, totalno mimo. Perica pa Ivan pa itak ubila ... kot vedno
smile-1.gif

aja pa piđama je prvič po 15 letih povedal nekaj smešnega, ker to da je debel je nehalo bit smešno 10 let nazaj.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Sem pomotoma gledal že ene dvakrat... pa dobro... ajde. Na prvo žogo res ni neka visoka umetnost, ampak, glede na politično dogajanje in da je neke vrste "kopija" sistema, kako se delati norca iz bizarnih dogodkov politike v tujini, mislim da je gledljivo. Včasih malo razvlečeno (gledal sem del, ko je bil zoki na gradbišču đamije), ampak kakšna mu pa res dobro rata
grin1.gif

Seveda, razni britanski šovi so top, ampak glede na dogajanje in kvaliteto ostali oddaj, je tole čisto ok
smile-1.gif

lp

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.269
7.051
113
Aja, ponovitev Jureta...ne..to me ne zanima, spraševal sem o vid valiču roastu, kdaj je ponovitev, oz kje je možno pogledat.

Tale jure mi ni pretirano smešen.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Godler mi je tak-tak. Kej umes je ok, dostkrat preveč očitno zaigra reakcijo.

Tist od valiča pa pogreb. WTF, ni blo smešno, ampak neumno. Taka neumna žaljenja smo se šli v osnovni šoli.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
To je smešno, niti ne zaradi Godlerja, ampak zaradi onih starih dementnih johannesov: