Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
ehhh se da ne sem bati.......sploh če imaš full optional in extreme sedeže.....kot da plavaš na oblačku....
sigurno pa ni vozil toliko ur skupaj.....vmes ni pač imel predpisanih počitkov...morda je počival le 2-3 urce ter nato dalje.....
v najslabšem primeru je moral scat, jest in tankat......
Hmm, že kar nekaj časa nazaj so švicarski novinarji intervjuvali voznike tovornjakov, v glavne turške gastrbajtarje. Grozljive zgodbe o pritiskih lastnikov in (ne)počivanju.
Se strinjam s tem! Imam kolega ki vozi gor in dol anglijo kot za šalo... Spi po dve tri ure in gre dalje spet... Jaz zdržim maximum 18ur, ko se mi je nekrat domov mudilo...od polnoči do 20h zvečer.... sem mislu da se mi bo strgal... No potem sem ga še lumpal okoli do 3h zjutraj
Jah, tudi sam nebi rekel da je vozil 60ur skupaj brez počitka: kaj pa natovor, raztovor? Hm...hm hm hm.... Dobili so ga verjetno po "satelitski cestnini" in vse skupaj kaj hitro ugotovili da možakar ne vozi pravilno...
Bo pa zaradi tega pritisk verjetno večji na vse slovenske avtoprevoznike. Tukaj pa velja rek: Kdor drugemu jamo koplje, sam vanjo pade, ostale pa še za sabo potegne....
Fantje šoferska je zelo težka, vendar mal kave skuhane iz kokakole in se da preživet tut 60 ur z malo spanja, vendar ko gres spat te ne zbudi nihče 3 dni..
Kava skuhana z redbullom je še 2x huj kot s cocacolo... spat ne morš nikakor, samo trese te pa kar pošteno... preveč za zbrano vožnjo, zbujen si pa z lahkoto več kot 60 ur...
Sej zato pa uporabiš kokakolo in te ful malo trese pa še zdržiš kr lepih 60 ur. Sm je morala bit kazen tut poštena za tako vožnjo, pa še sploh v Avstriji, kjer te pojejo če kaj takega narediš. Mogoče pa možakar ni znal ponaredit tahografa, razn če ma že elektronskega al so pa preverjali na prikolici, ker imajo ene prikolice tut že računalnik vgrajen.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.