T2 vs. Amis

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
Evo, končno sit tega Siol(Telekoma) in njegovih zasoljenih cen. Zdej sprva sm mislu it na Amis in že skoraj poslal podpisano pogodbo, ko sem natančno prebral da tista akcija, ki jo neki promovirajo sploh ne velja zame. Tak da me recimo 4mb paket ne pride 19€ ampak 37€. Tak da sm se še odločil it mal k T2 pogledat in vidm da ma zelo ugodne cene. Tak da bi kr vzel 5/5 paket. Zdaj me pa zanima, kak mi kej priporočate al nej vzamem T2 al Amis. Baje da T2 ne dela redno, kakšne so vaše izkušnje,...Za Amis vem da dober dela, saj ga ma frend in je zelo zadovoljen. Thanx

gorazdo

Pripravnik
6. avg 2007
323
1
18
Ljubljana
Posploševanje "tapata dela, un pa ne,.." ne pelje nikamor, saj je dejavnikov, ki vplivajo na (ne)delovanje preveč;

T2 mi doma dela vredu; brez prekinitev (edino prejšni torek - ko so bile nevihte in poplave ni delal - skurlo mi je splitter, za kar pa T2 ne more bit kriv);

po drugi strani v službi bingljamo na Amisu... in imamo dejansko vsak dan težave; razlog se menda skriva v slabi parici... itak gremo v kratkem na optiko.

---edit:

pozabu: nasvet -> poizvedba na T2... če bo šlo bo šlo,.. če ne - pa ne...

Nazadnje urejeno:

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
ampak pričakuj da boš čakal na priklop t2 vsaj par tednov
frown-1.gif

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
Jah T2 vem da bi mi mogl preklopit, saj je centrala čistu blizu mene, tak da to je zlo dobr.

@Don_Corleone; mam frenda na t2, k glih dela s priklopi, ga bom vprašu če me lohka mal naprej da v čakalno vrsto
grin1.gif