Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Pri meni je bil tudi zadnji klic beležen 24.4. Potem pa do včeraj sploh nisem kam telefoniral če se prav spomnim...
Včerajšnjega klica pa ni zabeležlo... Sem mislu da ga bo naknadno...
Ja samo jaz sem odvisen od prikaza na servisnih straneh, kajti na osnovi le tega si delim stroške za posamezno številko. Upam da bo vidno za cel mesec!!
Ja, napaka je le v prikazu. Naši inženirji za tole delajo od jutra, da čimprej poštimajo tale problem. Torej: v bazi podatkov so vsi podatki o klicih, samo prikazani niso na Servisnih. Ko se to poštima, se bo videlo vse podatke, tko da ni lih treba skrbeti. Hvala za opozorilo - tale forum je zlata vreden!
Tam so bili podatki "preveč optimistično" vnešeni. To pomeni, da jih je treba popucati in uskladiti s stanjem na terenu za naprej in za nazaj. Dokler se to ne uredi stoprocentno, tega ne bo na webu. To je bolje, kot da so napačni podatki, ne?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.