Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Na vrsti programov, ki jih redno spremljam, so pri T2 ukinili časovni zamik. Zaenkrat sem to opazil na National Geo, National Geo Wild in na vseh Foxih. Ali kdo ve, če je to morda le začasno ali pa so se pričeli za=bavati z uporabniki?
Enako.
Televizije "v živo" ne gledam več sploh. Kar mi je fino in sem povsem izoliran od vseh neumnih oglasov.
Če ukinejo časovni zamik naj kar imajo ta svoj T2, bomo pa ob večerih šli nazaj knjige brat in igrat tarok.
Kar pravzaprav sploh nebi bilo slabo.
Jaz mislim da gre v nos tem programom, da večina ki uporablja časovni zamik bo preskočila reklame, ko pridejo na vrsto. Zato se toliko izogibajo oziroma najbrž hočejo v zameno izsiliti od T-2-ja več denarja. To je dosti verjeten razlog.
Sam so res pi..de. Na SK1 sem se ze kr nekako navadil, da ni casovnega zamika. Danes si pa hočem pogledat mal dokumentarce za nazaj na National Geographic, sam šok, še tle so skenslal... Res so svin.... Važn da na Tv Exodusu dela 😂😂.. te res niso normalni
Ah, hvala za podatek, sem mislil, da je samo pri meni kaj narobe ...ja, glasu ni (ampak samo na dočočenih kanalih, na HRT1 je zvok preteklih vsebin vedno prisoten, čudno ... ?)
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.