Seveda mi je jasno, da je potrebno ispeljati še interni razvod, mi pa ni jasno, da je potrebno to čakati toliko časa. Človek bi predvideval, če ste že vložili toliko denarja, da ste pripeljali optiko do objekta, da je T-2 v interesu, da se čimprej priključijo novi naročniki.
Kanali po stopnišču so pripravljeni že 2 leti, soglasja so zbrana, optika je na vhodu, očitno vam je zmanjkalo za tisti zadnji "push".
Človek bi razumel, če bi na HD dobil odgovor v stilu "Se opravičujemo! Zmanjkalo nam je denarja za plačilo del podizvajalcem, zato ne vemo, kdaj bomo z deli nadaljevali,...v prihodnjem letu zagotovo niste planirani,...itd" in bi pač nehal tečnariti.
Z odgovori ki jih delite "pokličite čez 1 mesec,.... verjetno jeseni,.. mogoče spomladi,..., malo še počakajte,... " pa človek nikakor ne more biti zadovoljen.
Nažalost se mi zdi, da sploh nimate planske službe in da se pri vas dela bolj stihijsko in po domače.
Ne želim biti tečen ali žaljiv, ampak takšna so pač dejstva.
Soglasij imamo zagotovo dovolj - potrjeno.
Sicer pa imaš naslov na ZS. Za konkretnejšo informacijo kaj se dogaja, zakaj še ni ali pa vsaj kdaj bo, bi bil zelo hvaležen.