Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Je možno zadevo tako nastaviti, da klicoči sliši sporočilo (seveda ob prevezavi v tel predal), ne more pa pustiti sporočila po pisku. Če se da kako se to nastavi? NaT-2 klicnemu centru mi niso znali povedati, če je to mogoče.
Citat: Uporabnik NoviC pravi:
Je možno zadevo tako nastaviti, da klicoči sliši sporočilo (seveda ob prevezavi v tel predal), ne more pa pustiti sporočila po pisku. Če se da kako se to nastavi? NaT-2 klicnemu centru mi niso znali povedati, če je to mogoče.
sem že rešil... žal je t-2 call center totalno neuporaben.. mi je ob prvem klicu tip rekel, da mobilna telefonija sploh nima tel predala.. pa da sem prvi ki je to vprašal v treh letih kar je on tam... imajo pa odzvinik + glasovno pošto.. pri odzivniku se ne da pustiti sporočila po pisku.. to je razlika..
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.