Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ima se kdo podoben problem: opazam, da ce pc priklopim na mrezni kabel in priklopim torrent mi v vecini primerov slika na tvju zmrzne. Internet se dela, slika pa zacne delati ko resetiram modem...
Internet v nobenem primeru ne bi smel motiti IPTV, sploh pa ne na optiki. To ne bi smela biti nastavitev iz strani uporabnika, zato se naj kar lepo obrne na T-2.
Ok torej klicem t-2. Zoprn je k ni nobenega pravila. Vcasih slika zmrzne takoj, vcasih kasneje, vcasih sele ko hocm program prestavt. Poj pa murphi, k bo kdo prsu pogledat pa ne bo zastekal...
Tudi pri meni se je to dogajalo, ker nisem ugašal (dajal na stand by) STB naprave(tista mala škatlica prek katere menjaš tv programe z daljincem). Zdaj ko ugasnem napravo mi slika ni zamrznila že več kot leto in pol prej se je to redno dogajalo skoraj vsak teden.
No... to je že pomemben podatek. Očitno imaš probleme le s sprejemom multicasta. Zdaj je pa treba najti vzrok... tukaj ti bodo pa morali pomagati T-2 tehniki.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.