T-2 novosti jeseni

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Citat:
Uporabnik jinetera pravi:

Kaj pomeni tisti "M"? 0,04?
O čem govoriš, Jinetera?
confused-1.gif

EDIT: sem pogruntal kaj me sprašuješ glede tistega "M". Gre za neko naravno število (torej celo število, večje od nič, če se še spomneš osnovnošolske Matematike).

Nazadnje urejeno:

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Navadni: no, podatki na ibonu in v medijih so bolj ali manj rdece obarvani. Ce je to po novem znak za plus, potem je podjetje za katerega delam v velikem minusu
smile-1.gif

Ne znasam se nad T-2. Nasprotno se mi zdi prav super, da ponuja nizke cene. S tem spodbuja konkurenco in dviguje raven storitev v tem sektorju. Realnost pa je, da se s takimi cenami niti priblizno ne da poslovati pozitivno. Ne govorim o pozitivni ali negativni nuli ampak o globokem minusu. In temu ti oporekas.
A sploh ves, koliko stane EN METER polaganja optike npr v centru mesta?
wink-1.gif

Hint: V starih tolarjih bi moral pisati 6 nul!

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.532
439
83
Praviš, da meter cevi in kabla +"papirologika" stane vsaj 4000€??!

Za skopat kanal in nazaj zasut se za vsakim voglom najde izvajalca za 2.5€.

Nazadnje urejeno:

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Ne ti meni koliko košta en meter optike po mestu, saj se cene izgradnje izjemno razlikujejo med enimi in drugimi. Posebej pri tistih v državni lasti, je cena centimetra tja do 10 x (!) dražja od podjetij, ki delajo odgovorno in v duhu dobrega gospodarja. Podobna slika je pri opremi, saj je včasih nujno tudi po globalnem trgu malo poiskati podjetja, ki dajo kvalitetno robo za najnižjo ceno. Sej enkrat vam bo prav gotovo kapnilo, da imate popolnoma vse narobe "naštudirano". Zate pa ne trdim da si butelj, ampak samo malo preveč verjameš raznoraznim pympekom na navidezno visokih pozicijah, ki so jih zasedli s pomočjo političnih vez in partijskih (vseh sort, tako levih kot desnih) pripadnosti.
wink-1.gif

Glede tvojega poznavanja financ: če si letos sposodim 20 milijonov in jih vrnem 5, potem sem za 15 milijonov v izgubi. Nekatera podjetja (v državni lasti
wink-1.gif
) si pa teh podobnih 20 milijonov knjižijo na stran prihodkov (!) in potem nepoučenemu kupcu izgleda, kot da ima 20 čukov dobička. Dej mau razmišljajte, pa ne samo nasedati tem brezveznikom, no.

Nazadnje urejeno:

stilo

Fizikalc
19. jul 2007
599
133
43
ja ja ja, sej zato sem napisal zdej bo sicer 8/1 20 € ampak je res zdej 27€ pol bo pa 1 € več za 20/4. Gre se mi pa predvsem za upload. Bi bil tud 10/4 ok ampak je razlika sam 3€
aplauz.gif

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Citat:
Uporabnik roCkY pravi:
Praviš, da meter cevi in kabla +"papirologika" stane vsaj 4000€??!
Za skopat kanal in nazaj zasut se za vsakim voglom najde izvajalca za 2.5€.

Alo. Ponudbo ven. 10 metrov skopanega in postavljenega opticnega kabla v centru Ljubljane. Me prav zanima, za koliko ga bos dobil in koliko te bodo vse sluznosti stale
smile-1.gif

Sam namrec tocno vem, koliko stane rovarjenje z optiko po centru Postojne.
Seveda ce je gmajna, so cene zanemarljive. Se strinjam.

stilo

Fizikalc
19. jul 2007
599
133
43
Ma ni še to sem takoj napisal preden sem sploh pogledal, bom pa takoj ko bo na voljo. Sploh za ta dnar
evil.gif
.

stilo

Fizikalc
19. jul 2007
599
133
43
@Nimda & ostali T2 ...kako pa narediš spremembo paketa, prebrskal sem celo stran od T2 pa ne najdem nič??
Vnaprej hvala za pomoč
nahrung002.gif

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.336
303
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik stilo pravi:
@Nimda & ostali T2 ...kako pa narediš spremembo paketa, prebrskal sem celo stran od T2 pa ne najdem nič??
Vnaprej hvala za pomoč
nahrung002.gif

Pošlješ dopis na naslov: T-2, Brnčičeva 41, 1000 Ljubljana oz. po faksu na 059000001.

Jasno, mora bit podpis naročnika na dopisu.