T-2 HD vmesnik za TV

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.515
6
38
Tu se točno vidi idiotizem uporabnikov. Samo, da ima T2 par programov v HD pa je to že hudo, čeprav nima nobenega uporabnega, ampak samo da je. Info TV v HD ha, ha. To pa je nekaj a ne?

pumaxx

Pripravnik
6. sep 2007
235
11
18
Z`dežele
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Tu se točno vidi idiotizem uporabnikov. Samo, da ima T2 par programov v HD pa je to že hudo, čeprav nima nobenega uporabnega, ampak samo da je. Info TV v HD ha, ha. To pa je nekaj a ne?

To je pa tipični odnos "kablašev" do svojih uporabnikov. Saj smo vsi idioti ki nimamo pojma in smo lahko srečni da sploh imamo kabelsko TV.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Zadnjič, ko sem gledal (res že par mesecev nazaj) je bil pri T2 tudi National Geographic (al je bil Animal planet?) v HDju.... če se je pa sedaj situacija spremenila pa ne vem...

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.515
6
38
Citat:
Uporabnik pumaxx pravi:
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:

To je pa tipični odnos "kablašev" do svojih uporabnikov. Saj smo vsi idioti ki nimamo pojma in smo lahko srečni da sploh imamo kabelsko TV.
pumaxx: ni ravno tako. Bodimo fer, nostop se laja o tem, kako ima T2 "kar nekaj" programov v HD ko pa z pametjo pogledaš, pa vidiš da si z njimi nimaš kaj pomagat. UPC je že na začetku povedal, ko se je uvajala digitalna tv, da se ne bo notri tiščalo kar enih HD programov samo zato, da se lahko hvališ okoli da jih imaš, vredni niso pa nič. Ko bodo kvalitetni programi v HD, bodo takoj v shemi, nič bat, dotlej pa uživajte v HD Info TV, ako vam je to tako pomembno.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
To je isto, kot hvaljenje s 120+ programi, če je resnično uporabnih 20, max 30. Za PR je to dobro, več pa ne.

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Discovery HD je 4€, Eurosprt HD je 4 €, Melody Zen HD 1,5 €.

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
T-2 ima na voljo Discovery HD, Evrošport HD in Melody Zen HD. Tej trije so doplačljivi. Če si ti ne moreš z njimi pomagati, je to tvoj problem, ne pa problem tisočev in tisočev uporabnikov (na optiki in na VDSL). Upamo, da bomo kmalu uvrstili še druge HD programe (nekateri so bili že imenovani, nekateri pa javno še ne).

Info TV HD in Luxe HD pa so del standardnega paketa, dodatno je tu VOOM HD, ki laufa testno.

Torej ne kakaj.
wink-1.gif

EDIT:
Več o Discovery HD pa tukaj: http://www.dnevnik.si/novice/vase_novice/1042257494

Nazadnje urejeno:

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Znana retorika. Zvedel sem natanko toliko, kolikor sem vedel že včeraj.

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Odgovarjal sem GSMobilu, ki tega kar bo zvedel danes, včeraj še ni vedel. Upajmo, da sedaj tudi on ve, kar si ti vedel že včeraj. Tako tudi jutri ne bo kotalil yurlabuč.
cool-1.gif

Lahko pa tudi tebi odgovorim: edino T-2 se lahko pohvali s 160+ programi. Sem seveda NE štejemo raznih dodatnih doplačljivih SD in HD programov, ker bi bila potem cifra 181, kar pomeni, da imajo uporabniki ogromno bazo TV kanalov, iz katerih lahko poiščejo tiste, ki jih zanimajo. In ja, vsi so kar dobro gledani, tudi Supreme Master.
wink-1.gif

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.515
6
38
Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
Odgovarjal sem GSMobilu, ki tega kar bo zvedel danes, včeraj še ni vedel. Upajmo, da sedaj tudi on ve, kar si ti vedel že včeraj. Tako tudi jutri ne bo kotalil yurlabuč.
cool-1.gif

Lahko pa tudi tebi odgovorim: edino T-2 se lahko pohvali s 160+ programi. Sem seveda NE štejemo raznih dodatnih doplačljivih SD in HD programov, ker bi bila potem cifra 181, kar pomeni, da imajo uporabniki ogromno bazo TV kanalov, iz katerih lahko poiščejo tiste, ki jih zanimajo. In ja, vsi so kar dobro gledani, tudi Supreme Master.
wink-1.gif
Sicer smo rahlo res že off, ampak tole še dodam. NavadniNimda, jaz ti bom tako rekel, pričevanja bivših in trenutnih T2 uporabnikov (kolegi in to) pravijo, da je shema sicer res pestra, pa kaj ko človek niti petine ne gleda in točno to je bil moj point povedat. Ni vse v številkah.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
NN, da malo nazaj vrnem temo, samo malo. Se da uporabljat tudi kakšen drugi STB, kot tisti, ki ga ISPji ponudite. Sprašujem čisto načeloma, ne mi začet, ja mi to tko, drugi pa... Sprašujem te kot ITjevca.

PS, STB je čist odklenjen.

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Zgleda da je tudi to premalo. Mesec, dva nazaj si zagotovil da bo šlo število programov tudi do 200+
Kje je smisel? A ni ravno IP boljši v tem ker je bolj custome? Kje so zdej logične smernice razvoja? Kolaps vodstva? Biti kvantitetnejši od konkurence ali biti user friendly? Oboje ne gre. Očitno je pot izbrana. Toliko.

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Nekdo gleda ta program, drug kaj drugega. Pomembna je izbira, da se zadovolji čimveč različnih okusov. Seveda T-2 gradi tudi na kvaliteti in pestri izbiri različnih dodatnih storitev. Na tem področju je vedno vroče!

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Zgleda da je tudi to premalo. Mesec, dva nazaj si zagotovil da bo šlo število programov tudi do 200+
Kje je smisel? A ni ravno IP boljši v tem ker je bolj custome? Kje so zdej logične smernice razvoja? Kolaps vodstva? Biti kvantitetnejši od konkurence ali biti user friendly? Oboje ne gre. Očitno je pot izbrana. Toliko.
Kaj me sploh sprašuješ?
Moja želja je, da bi v programski shemi imeli možnost VSEH svetovnih TV programov. Seveda bi vsak gledal samo tisto, kar bi si želel in po možnosti tudi plačeval samo tisto, kar bi gledal. Do tam je še dolga pot, ampak usmeritev, ki jo ima T-2 je tule pravilna: ponuditi uporabnikom čimveč, za čim boljšo ceno.

Ne vem, zakaj vas nekatere tako veliko število programov pri T-2 moti. Imamo vse tiste, ki jih imajo vse konkurence, hkrati pa imamo tudi marsikatere (kvalitetne), ki jih nima nihče drug v Sloveniji. Hkrati pa imamo tudi kar nekaj takih, ki jih lahko gledajo tudi izrazite manjšine (lokalci, narodnosti, ipd.). To je zame ključ do zadovoljstva uporabnikov. (Problematiko neznanske množice programov, ki jih nikoli ne gledaš pa bomo tudi kmalu poštimali).

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
NN, da malo nazaj vrnem temo, samo malo. Se da uporabljat tudi kakšen drugi STB, kot tisti, ki ga ISPji ponudite. Sprašujem čisto načeloma, ne mi začet, ja mi to tko, drugi pa... Sprašujem te kot ITjevca.

PS, STB je čist odklenjen.
Teoretično da, saj so naši stručkoti naredili že kar nekaj verzij za različne modele naprav. Podležeča tehnologija na client-side je zelo enostavna: uporaba HTML + JavaScript. Catch nastane, če hočeš nekatere stvari narediti bolj efficient (procesorsko in spominsko), tam pa mora biti na voljo dosti močan client-side API, ki lahko nekatere najbolj pomembne funkcije STB naredi s klicem direkt dol do sistema.

Ko si enkrat to obvladal, pa je potrebno narediti le še virtualizacijski layer, ki skrije te specifične klice za specifične STB naprave - razvijalec client-side programske opreme naj se ukvarja predvsem s funkcionalnostjo in client-server interakcijo. Seveda pa tak prvi korak ni zastonj: potrebno je napisati kar nekaj pod-ležeče kode za podano napravo.

OK, o katerem STB-ju govoriš?
grin1.gif

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
Moja želja je, da bi v programski shemi imeli možnost VSEH svetovnih TV programov. Seveda bi vsak gledal samo tisto, kar bi si želel in po možnosti tudi plačeval samo tisto, kar bi gledal. Do tam je še dolga pot, ampak usmeritev, ki jo ima T-2 je tule pravilna: ponuditi uporabnikom čimveč, za čim boljšo ceno.

In zakaj to ne počnete?

Tvoja želja je dobro mišljena, a žal, očitno drugačna od usmeritveT-2ja. Kot navajaš se je T-2 odličil za čisti turbo kapitalizem (čim več z čim manj), z dan danes vsem dobro znanimi posledicami. Ne razumem zakaj ne greste v tvoji smeri če imate na voljo vsa sredstva. Dve skrajnosti v istem stavku.

Konflikt zaposlenih z vodstvom?