T-2 HD vmesnik za TV

virtuoz

Fizikalc
20. jul 2007
874
82
28
Kako naj pridem do tega vmesnika, saj v pisarni T-2 ja v Kranju pravijo, da jih ni na zalogi že dlje časa?
V ponedeljek mi zaposlena pove, da so že v skladišču na Brnčičevi in naj se oglasim konec tega tedna, danes mi pa ista gospodična reče, da jih še nimajo nikjer, ter da ona ni izjavila da bi prispeli.
Kaj je sedaj res?

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Kontaktiraj me jutri na Zasebna sporočila in bom dal tole preveriti. Nekaj cajta jih res ni bilo, ampak je dejansko prišla ena pošiljka prejšnji teden (ne vem pa, če je slučajno že pošla)...

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.328
301
83
39
Ljubljana
Je že šla ta pošiljka
evil.gif

virtuoz

Fizikalc
20. jul 2007
874
82
28
Ok!
Nekako bi rad prišel do tega vmesnika.
Ta zadnja pošiljka je bila potem verjetno samo za tiste, ki so imeli veze in poznanstva, mi ostali se lahko pa samo še slinimo!

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Če je pošiljka pošla, je že nova na poti. Motorola lahko naredi samo toliko in toliko teh vmesnikov na mesec. Mogoče bo treba še kakšne druge proizvajalce pogledati...

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Obračaš ploščo. Najprej je govora o možnosti prenosa HD kanalov prek kabla, ko se ugotovi da je to možno, se obrne debata na to koliko jih je.

Kaj je kakovostnejša vsebina za uporabnika, če govorimo HD programih ki niso doplačljivi?
NGC HD
ali
playTV HD + Info HD +Luxe TV.

Kaliteta ali kvaniteta?