Swinger

Babette

deklica
31. jul 2007
862
0
16
32
Ljubljana
Mislim, da naslov pove dost o vsem.
Torej mal me zanimajo vasa mnenja glede swingerjev.
- A vam je to kuL? Bi sli v kaj takega, ce bi vas kdo povabil?
- Se vam to zdi normalno, al se vam zdijo ti ljudje mal ces rob?
- No ce ma kdo ksno izkusnjo pa lohka tut kej napise.

Babette

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Ko čujem ali preberem besedo swinger se spomnem na tega strica:

pb_aurelio_juri_delo.jpg

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
meni se zdi ql, ce partnerja to ne moti oz. ce je partner tud "za akcijo" in da je zveza zrela in trdna. pogoj je tudi da so swingerski prijatelji zdravi in zasciteni oz. se tudi sam zascitis.

drugace pa sem ZA. ce so meli v starogrskih in rimskih casih orgije, zakaj jih mi zdaj nebi smeli met? hja... uzivat so znali bolj
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Če sta dva za to in nimata problemov, potem naj počneta to. Sama nisem te sorte in nikoli nisem pomislila na to. Se mi tut malo gravža tole lazenje en čez drugega...sploh pri vseh teh boleznih, itn.

NeGrA

Pripravnik
20. jul 2007
720
0
16
lih mal prej sm gledala en prispevek o svinganju... glede na to da sm open-minded... me to res ne moti, tak folk se mi ne gnusi niti nimam nč proti... če jim tak način popestri spolno življenje... pol pa zakaj ne?!? ...
js osebno s tem nimam izkušenj, ne bom pa garantirala, da se ne bi spuščala v to... probala bi js marsikej
evil.gif

to je to... komentar sem podala... gremo dalje
cool-1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
slabo se ti zdi. razen ce rad varas. pol si pa lahko tiho in swingas mimo vednosti partnerja oz. partnerke.

vaginko1

Pripravnik
12. jan 2008
47
0
6
Swinger je nekaj odličnega malo popestri spolno življenje sam mislim da so tuji eni najboljših sploh je stvar zelo popularna v avstriji in nemčiji! Zelo dober klub je v Grazu eden bližnjih nam!

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Tisti ki je tukaj na forumu že bil v taki akciji udeležen, dvomim da bo priznal - ker to je še vedno tabu pri nas.

Sam osebno ne bi mogel gledati kako mojo žensko nek tretji otepač nabija, pa četudi bi jaz njegovo. No, nikoli ne reci nikoli, ljudje se stalno spreminjamo z našim mišljenjem vred.

Trdna veza tukaj nima nobene vloge, tudi trdna veza ima lahko swingerska srečanja, mogoče je ravno to tisto kar dolgoročno preprečuje da bi nek par šel narazen - kar se ponavadi ravno zgodi zaradi varanja, to pa samo zato ker ima eden (moški ali ženska) željo po spremembi in izkušanju novega. Potem ko to izkusiš, imaš spet notranji mir za nekaj časa. Vsaj tako si jaz to predstavljam. Je pa to pomoje nekakšna nadgradnja trojčka.
Seveda vse to velja pod pogojem da sta oba partnerja enakega mišljenja, če nista, je takoj ljubusumje prisotno in zatem problemi.

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Citat:
Uporabnik Babette pravi:
Torej mal me zanimajo vasa mnenja glede swingerjev.
- A vam je to kuL? Bi sli v kaj takega, ce bi vas kdo povabil?
Ne.
Citat:
Uporabnik Babette pravi:
- Se vam to zdi normalno, al se vam zdijo ti ljudje mal ces rob?
Normalno mi glih ni, ampak vsak dela kar sam hoče, zato nikogar ne obsojam.

vaginko1

Pripravnik
12. jan 2008
47
0
6
zakaj ne bi bilo normalno? Eni prav uživajo v tem enim pač tut kaj takšnega paše! Sej je blo po prevernjenem pa sta se dva izpovedala kok se je njuna veza izboljšala! Kateri pa si ne želi poleg svoje nabijati še eno dobro babo?

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
ksz
Jaz nisem za to, moj pa me tak za sebe hoče vedno, tako, da.. Pa tudi me nikol ni rajcalo tole, vsak pa naj dela kaj mu je okej in da se dobro počuti.

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Citat:
Uporabnik vaginko1 pravi:
zakaj ne bi bilo normalno?
Sej sem napisal, da meni ni normalno. Hvala bogu, da smo si različni in je enim to kul.
smile-1.gif

Sebe si pa ne predstavljam pri tem, še manj pa to, da bi moral svojo žensko delit s kom.
crazy1.gif

vaginko1

Pripravnik
12. jan 2008
47
0
6
To je blo blo mišljeno nasplošno in ni letelo nate! Ker si pač bil zadnji in sem nanj kliknil!
Se pa strinjam da vsak misli drugače enim to paše drugim pal ne!

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Jaz mam pa raje kokakolo.

Swinga ne maram.

evil.gif

On topic: ZA, seveda. To je seveda samo mnenje, ko pa do tega pride ...
confused-1.gif
I don't know.

Noker

felicita

Pripravnik
8. okt 2007
529
0
16
Gorenjska
Ženska bo šla z drugim, ko bo s partnerjem izgubila občutek povezanosti in bližine. Če ji bo na swinganju lepše:) , ubogi pol njen tip, doma ne bo nič več.
Moški te zadeve počnejo bol zlahka in zlahka znajo tud pozabit.
Moje mnenje...lp

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Naj se "swingajo" če hočejo.
Jaz ne bi pristal na to ampak mi razum pravi, da to mora biti poznana skupina, ker kar hitro lahko dobiš spolno bolezen če menjavaš partnerje.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
ksz

svingal v pravem pomenu besede še nisem, bil sem pa udeležen v skupinskem seksu- grupnem po domače
smile-1.gif

je pa zaščita na prvem mestu jasno..